Tuesday, June 14, 2011

Hadiah GA Di update

Untuk pengetahuan korang sumer.... Inilah dier jam tangan yang dikatakan akan diberi kepada korang.... Bukan jam Tissot atau jam-jam yang semahal laptop....tapi jam nie jer.....:)


Sape nak join, masih ada masa lgi...... sampai akhir bulan nie.... sape nak join....klik SINI...

Akhirnya aku finalise kan nama group yang baru aku cipta pagi tadi.... Nama lastnyer adalah Kelab Wacana BloggerHolic... Kepada yang nak ping blog korang.... boleh la ping pang pong sesuka hati di situ....Sangat digalakkan kalau korang nak add kawan korang ke group tu.....

Aku nak mencari rakan partner jadi admin.... tapi akan dibuka selepas members dalam group tu mencecah seribu...... So, aku tunggu je la angka tu meningkat.... Pencarian admin group akan bermula....add cepat-cepat!.....hehe

P/S: Segmen dialog sedang berjalan sampai tengah malam nie....klik SINI
Ping your blog