Tuesday, May 31, 2011

AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA !

Nak join klik SINI
Kenapa aku tak merokok....
  1. Sebab aku tak kaya, so aku tak nak membazir hisap rokok...
  2. Aku nak jaga kesihatan aku, kesihatan wife aku, dan semua ahli keluarga aku..Tak nak tanggung dosa sebab aku takut keluarga aku mati berpunca dari asap rokok aku....
  3. Aku sayangkan dunia....bukan akhirat jer.... Tak nak cemarkan alam sekitar... Dahla aku gune kereta... dah cemarkan alam sekitar dah...tak nak tambah dah....
  4. Sebab aku ni manusia....manusia tak makan asap.
  5. Sebab aku tak nak ditipu orang Yahudi... atau lebih tepat Israel. Depa tak hisap pun rokok, tapi depa jual. Saja nak bagi kita lemah....
  6. Sebab tak kenyang pun.... Baik aku makan buah-buahan.....Beli buah seringgit dalam satu plastik kecik....Lagi berkhasiat....
  7. Tak nak pening-pening pikir pasal halal haram merokok....  baik jangan terus...
  8. Aku nak jadi role model kat anak-anak aku..So, aku tak merokok dari awal.

14 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Manusia sanggup tak makan demi rokok .. kan kan kan bro waca ^-^

Eera Shera said...

salam.bagus2.buat apa merokok.x kenyang pun.dapat penyakit pulak tu =)

Dududu said...

waaaa bgs lah bro ! ^_^ sptotnye perokok kne pk psl dri sndri n org lain

Cik RoSs said...

Cayalah bro!!!

Apa la ada pada rokok??!!

Rahmad said...

rokok tu musuh no. 1 negara..

arwah ayah aku kena kanser paru2 gara2 rokok bangsat ciptaan israel..

siapa yg merokok 2 bagus berhenti lah demi masa depan keluarga anak2 dan cucu-cicit..

mynameismy said...

bagus!

♥Mrs.Eady♥ said...

alangkah baik nyer kalo en.suami berenti rokok...hukhukhuk....

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog Haris...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!

Dim Benihana said...

cantiklah, sama la kita tak merokok...

solomolo said...

merokok tak nampak cool...
merokok tak nampak hebat...



jom baca entri tentang percutian ke Bali di blog solomolo...

miss inna said...

wah,bguslah awak ada kesedaran mcm tu..im really proud of u!
sbb bukan mudah nak jumpa lelaki yg xmerokok skrg nie...

Miecyber said...

Haramkan rokok...

Jerman tutup semua loji nuklear pada 2022

shopping2u said...

dtg tgk tuan rumah :)

'CikMimiEy' said...

terbaek bro ! huhuhu :)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785