Sunday, May 15, 2011

Baru Lagi... Tapi Aku Respek Blogger Nie..

Blog nie memang sangat baru.... masa aku terjah..... entri dier baru ada dua.... Tapi aku respek blogger nie.... Bukan kerana gambar headernyer....bukan kerana jumlahnya followernya yang sangat cepat meningkat... Tapi kerana dia adalah..... dia adalah...... Ermm.....korang terjah ler sendiri.....

Ni sedutan entri pertama dier...


"Salam buat semua, entri pertama pada blog yang belum pasti apa isi nya, tapi mungkin kita boleh berkongsi tips apa2 saja pasal dapur, petua dan sebagainya...Masih baru dan tiada apa2 yang boleh diceritakan...Blog sampingan ini mat buat sebagai satu pengasingan dari dunia masak2, tapi masih ada bersangkut paut. Moga dipermudahkan segala urusan, insya Allahh......."

Nak tau saper.... klik la SINI

11 comments:

mcm ni lah said...

dah follow,.

nur amalina athman said...

cepatnya follower naik..tadi follow rasanya baru 30lebih..:)

Bella Bell said...

uncle gebu...hehhe~~

iniialahaku said...

buka2 tgk header je baru dah kenal sapa tuan blog...hehe..sbab dok tgk dia je yg pkai pinggan mngkuk gitu...berbunga2...

.m y z. said...

wah dah hampir 100 followers. untunglah skang buat blog cpat je naik followers. dlu bukan main susah. heheh.

waN Mohd Salim said...

huhuhu uncle mat gebu ,, bile pw nak revie PS ni huhuhu

Budak Botak said...

Blog ke-2 Uncle Mat Gebu, he3 x mustahil kejap ja bleh naik tue...

Entry terbaru -> Teknik Menghasilkan Lukisan Gua Secara 3D... (",)

puanbee said...

nak pergi jenguk alh :)

Mat Gebu said...

terima kasihh..alah hai blog belum kering tali pusat..saya pun belum lepas hari lagi nih....

Chegu Zubir said...

jap je...dah popular...

anda dijemput menyertai
Segmen " Selamat Hari Guru Cikgu."

Khairil said...

on my way nak kesana lepas ni...

Ping your blog