Monday, May 16, 2011

Wacana Aku Nak Kahwin Sudah Ditutup

Dengan sedihnya...aku tutup wacana aku nih.... Kerana blogspot bermasalah punyer pasal... sikit je yang join.... tapi takper.... inilah cabaran dalam berblogging..lagi-lagi kalau kita ni gune platform yang free ni.... he he he. Haritu aku tengok ada la link dalam 20 blog yang join. Tapi selepas blogspot bermasalah seharian dua hari lepas.... habis link URL blog-blog yang join tu hilang...T_T

Aku bukak balik Wacana nie...tapi dah turun dah sambutannya...mungkin sebab blog yang join dulu pun dah hilang depa punyer entri..... Jadi.... aku terima la dengan hati yang terbuka.....huuhuhuhu.... Ok lah....sila-sila la terjah blogger yang dah join wacana aku ni...walaupun ada masalah....depa tetap menyokong aku.... Aku salute kat depa nie....:)
  1. http://iniejapunyablog.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html 
  2. http://noradadilla.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html  
  3. http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html 
  4. http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html  
  5. http://ismifarah.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html 
Sebelum nie aku dah bagi link-link blog yang join....Mereka yang terawal yang join telah diletak di SINI

1 comment:

Nabila Huda said...

bro. dah antar link haritu. tp x de.. maybe prob pasal blogger kot..

http://lalabiela.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785