Sunday, May 15, 2011

Gosip Terbaru Zizan Raja Lawak dengan Natasha Hudson ???


Sape yang tak kenal Zizan kan.... Finalis Raja Lawak musim pertama nih... pelawak yang paling terkenal di Malaysia sekarang. Zizan Raja Lawak semakin mekar dalam industri terutamanya dalam bidang pengacaraan selain menyandang gelaran pelawak terkenal tanah air ketika ini. Apa kaitan dengan Natasha Hudson ?? Ermm....


Dikatakan Zizan sekarang ada gosip baru.....dengan mak kepada Nessa Helena.....iaitu tak lain dan tak bukan, Natasha Hudson.... Seorang janda yang masih lagi hot dan menawan.... Sebelum ni gosip pasal Zizan ni pernah dikatakan berkapel dengan Leez AF..... Kemudian pulak dengan perempuan hot zaman sekarang, Juliana Evans.


Ewah-ewah....bukan main lagi Zizan nih kan... semuanya yang cantik dan hot jer digosip dengan dier nih.... Aku nak citer panjang pun.... tak berapa sesuai dengan blog ni kot.... maka aku pass kan je la kepada link yang aku bagi kat sini..... Citer full dikreditkan untuk link nih..... Layan~~ 

SINI

P/S: Wacana Aku Nak Kahwin sedang berjalan...sesaper nak join...klik SINI

7 comments:

BeritaKini said...

Zizang!

http://jangankalot.blogspot.com/2011/05/ingin-kulit-secantik-randy-pangalila.html

KotakHitam said...

Semuanye hot saje...

EZAN IDMA said...

bukan main lagi zizan

puanbee said...

ahaa gossip je tuh :)

.m y z. said...

amboi2. semua hotstuff.

Rahmad said...

wah zizang di landa gosip bersama wanita hot lagi..

msredcheesecake said...

Nakal ni en zizan ni...heheee....

Ping your blog