Thursday, May 12, 2011

Lawak Sampai Tergolek...

Ni kes menjelajah dalam youtube punyer pasal... Aku ni suker bukak video yang entah ape-ape dalam youtube.... yang lawak...yang serius....yang ada unsur teknologi.....macam-macam la... sebab sekarang ni youtube ni pun ada orang buat reference dalam kerja depa....jangan main-main...tapi... tak digalakkan okeh..

Dalam menjelajah tu.....aku terjumpa satu lawak jepun..... Memang lawak la bagi aku... lawak campur dengan teruja! Sebab cara dier buat prank kat orang tu nampak real giler.... tak cayer? Tengok nih....


Amacam? Kalau la korang yang berada di posisi orang yang kena prank tu....agak-agak nak terburai ke tak isi perut tu....tah-tah jantung dah gugur kan.....ha ha ha ha...

19 comments:

MissNadh said...

hahahahah..nasib gelak gile tak tergolek ni..tapi sakit jugak la tekak..haha

Haida said...

adeh..jepun mmg expert kalau bab prank ni..bole pecah perut kalau tengok...nnt org ingat kita plak yg gila gelak sorang2 depan pc hahaha..

qucachahir said...

haha..kelakar lah bro..
aish..prank nye agak melampau disitu.. ;)
kalau saya rase na gigit jew antu tue..hehe

msredcheesecake said...

Kalau msred kene camtu bule kene strok.kakaaa....
Tolong jgn prank msred camtu k.msred takut antu!!!!

ika said...

kecian giler la..hahaha

mad khaz said...

hahaha. nasib baik laki ni xmelatah. lau x mesti dia dah baling2 kat hantu n cermin,hehe XD

ApiH said...

hahaaaa... kesian kat laki tu.. baru nak ambik feel depan cermin..

Nurul Shafiqah Mohamad Sobri said...

LOL....hahahaha
jom tgok soya pulak..
http://pqahcool.blogspot.com/2011/05/soyajom-terjah.html

nurkaloi said...

uihh gilerk laa
lau kaloi da mati pngsan ni hahah

aizamia3 said...

kahkahkah... muka tak hengat bersihkan hidung... kelakar... memang gilalah dorang + happening.. tapi tak boleh aplikasikan kat msia.. silap2 hantu balik kena pukul..

EZAN IDMA said...

hahhaa/ kalo saye kompen pengsan

lalink7 said...

ksian lelaki tue..kalau die ade high attck mst dan kojol kat situ gak..alahaii

RynaHakimi said...

Hahaha..kelakar tak ingat..ekekeke :D

アヌム ちゃん said...

org jepun ni memang suke bab kena2 kan org ni..hehee..

Rahmad said...

terkejut habis tyme bercermin..

muka mcm gengster tp lari nampak hantu..

hahahaha..

mama comel said...

ahahaha..bengong! kalau kena ni mesti dah nangis2 ketakutan dah..ahahaha..:D

n!cK said...

bahaha..mesty jadik mimpi ngeri pasneh..haha

Syazana Nordin said...

perghhh..mau terkucil kalo kene..huu

Nurul Syazana Noorhijas said...

pergh , seram gile . :O takot ni . :(

Ping your blog