Sunday, May 8, 2011

Wacana Pengenalan Blogger #4

Entri Pilihan untuk entri nie....

Suatu hari ketika dalam perjalanan pulang dari sekolah, saya telah... semua rakan sekelas Mak Dara tulis kena kejar anjung lah.. tersesatlah dan macam macam cerita yg "cliche" .. tapi mak dara tulis bagaimana Mak dara telah diculik oleh sekumpulan penculik dan menceritakan pengalaman menjadi tebusan dan bagaimana akhirnya diselamatkan dan malangnya kerana ayah terkorban dalam adengan tembak menembak antara polis dan penculik. hahaha cikgu puji meleleh leleh membuatkan Mak Dara kembang semangkok. Namun cikgu bukan hanya memuji tapi juga marah.. Kenapa? Kerana cikgu suruh buat karangan 150 patah perkataan aje tapi Mak Dara bantai tulis sampai 3 mukasurat lebih. Cikgu kata kalau exam sure kena potong markah hahaha.. 

Nak tau lebih lanjut....klik SINI

Kawan-kawan yang memperkenalkan diri dan blog mereka.... Sila la terjah dan jika berminat...folo je la....he he he.
  1. http://bit.ly/mFdgEg
  2. http://bit.ly/mrosqa
  3. http://bit.ly/lK0b4w
  4. http://bit.ly/lOhZ2f
  5. http://bit.ly/io52Jm
  6. http://bit.ly/j2cWbb
  7. http://bit.ly/ksfuJb
  8. http://bit.ly/kPMiTr
  9. http://bit.ly/kHTN9e
  10. http://bit.ly/moSTvU
Tinggal satu lagi entri untuk di post....aku akan kuarkan nanti.... Terjah la yang ni dulu ok...^^

    4 comments:

    mama comel said...

    abg,link no 4 tu xleh bukak la..

    Pembawa_Wacana said...

    @mama comel: Same la...tak boleh bukak....tapi letak jugak kot-kot orang lain boleh bukak...

    Cikgu Ma said...

    salam bro wacana
    suka dengan kisah2 mereka.
    erk, yang no 4 dah takde ke?
    dia tulis not found.

    Pembawa_Wacana said...

    @Cikgu Ma: Tak tau....tak dapat dikesan...