Sunday, May 8, 2011

Wacana Pengenalan Blogger #5

Entri Pilihan untuk malam ni..... 

Mula berblog sejak 2009...menghasilkan blog untuk kelas..namun disebabkan kurangnya masa saya kurang update blog tersebut...dan akhirnya terlupa pasword...dan sekarang my blog dah new....dengan nama chegu zubir...penuh dengan informasi, wacana dan juga segmen-segmen yang mampu anda sertai untuk kebaikan anda...saya juga jadikan blog sebagai sumber unutk saya mendapatkan kawan-kawan dan kenalan....dengan membaca dan memberikan komen2 yang bernas demi kebaikan bersama

Mau baca lagi.....klik SINI

Mereka perkenalkan diri...untuk korang semua juger....semoga berkenalan lah yer.... Time to blogwalking...:)

  1. http://bit.ly/lZhhKn
  2. http://bit.ly/kvKv97
  3. http://bit.ly/lGNGCs
  4. http://bit.ly/mEWpDC
  5. http://bit.ly/kRpuws
  6. http://bit.ly/kjcndV
  7. http://bit.ly/iThRCe
  8. http://bit.ly/lAtBb6
  9. http://bit.ly/loKRuo
  10. http://bit.ly/mtNprZ
  11. http://bit.ly/mG9iLc
  12. http://bit.ly/lpCBSn
Maka tamat lah kesemua peserta Wacana Pengenalan aku ni..... nanti akan ada lagi Wacana-wacana lain yang bakal aku perkenalkan..... Semuanya untuk menggalakkan korang buat entri yang baik dan berguna... Aku bagi idea...korang buat entri... dan aku tolong promote...:) Dan jugak kita berkenalan antara satu sama lain.....

    6 comments:

    Chegu Zubir said...

    tq wacana...hehehe..tq2

    Rozali said...

    Assalamualaikum PW

    berblog ni perlu ada masa dan minat

    Wassalam

    Srikandi Bonda said...

    Salam. Yun dah selesai blogwalking kesemuanya.. rasa macam ada link yg sama la bro. hehee.. PEACE!!

    mas saari said...

    selesai blogwalking..
    terima kasih...dpt lagi kenalan baru malam ni!

    mad khaz said...

    dah habis terjah :D

    thanks bro ;)

    u're great :)

    Cikgu Ma said...

    assalamualaikum bro wacana
    tqvm,sangat menghargai usaha bro...

    IKLAN BERBAYAR

    IKLAN BERBAYAR
    Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785