Sunday, May 8, 2011

Wacana Pengenalan Blogger #3

Entri Pilihan dalam list ini:

Blog aku bertemakan warna pink+purple sebab gabungan warna ni nampak sangat sweet. Aku bukan peminat tegar warna pink, tp nampak cantik kalau buat template untuk blog. Aku start buat blog masa disember 2010. Sekarang dah 5 bulan blog aku wujud. aku buat blog sebab aku nak cerita macam-macam kat sini. entry aku kebanyakan pasal hidup aku sehari-harian. Ada jugak aku bagi info sikit-sikit untuk pembaca.

Nak tau lebih lanjut...klik ni---> http://bit.ly/jMBkTF
Blogger-blogger lain yang sudi memperkenalkan diri.... Terjah la mereka....
  1. http://bit.ly/lPdjm1
  2. http://bit.ly/mxzN0K
  3. http://bit.ly/kttQym
  4. http://bit.ly/kQsSEW
  5. http://bit.ly/lTSse0
  6. http://bit.ly/m6zwXI
  7. http://bit.ly/lpRu10
  8. http://bit.ly/iscGaE
  9. http://bit.ly/jMBkTF
  10. http://bit.ly/lfuV5i
 Selamat berkenalan bloggers! :)

2 comments:

miss ryrinn _ angin said...

selamat berkenalan semua . nak terjah satu satu jugek ni . aishh .


PW , traffik banyak kan . hehe . nnt senang promot la contest wang tunai ni http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-contest-wang-tunai-untuk.html

penyertaan tak memberangsang sangat laa . kalau ade mase la eh . hee :)

thanx . salam .

Nabila Huda said...

wahh..jd entry pilihan lahh. tq ye..
ni sayang lebey ni..hehe

Ping your blog