Saturday, May 14, 2011

Wacana Aku Nak Kahwin!!

Wacana datang lagi!! Kali ini aku nak korang awal-awal memikirkan pasal kahwin....he he he. Kenapa aku buat pasal kahwin? Sebab aku tak nak korang kapel lame-lame... kapel-kapel ni tak elok.... cenderung ke arah yang tak elok dan maksiat.... jadi....aku galakkan kahwin je ler....Takkan nak suruh clash pulak kan....he he he.

Apa yang perlu dibuat ialah....
  1. Buat entri bertajuk "Wacana Aku Nak Kahwin Bersama Bro Wacana"
  2. Letak header aku serta linkkan ke entri ni balik...
  3. Bincang satu topik pasal hantaran yang korang nak...hantaran idaman korang.. jangan melampau pulak tau... kesian boypren/girlpren korang nanti nak carik duit... Tak kisah la tujuh par ker...sembilan ker...sebelas ker.... sumer nyer terserah kat korang..
  4. Dah siap...tinggalkan link entri korang di entri nie....
Kepada yang dah kawin.... boleh jugak nak join... bukan sebab nak kawin lagi!! Tapi share pendapat atau pengalaman korang masa kawin dulu....apa yang korang dapat dalam hantaran tu.... Boleh la geng-geng bujang ni belajar jugak.....;)
Wacana ni akan tamat pada 12.00 tgh malam hari isnin. Maknanya ada masa hari ni...dan hari ahad... Sila la join yer... Bagus jugak untuk korang merancang nanti....hi hi hi.

31 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

menarik!!

t siap,akan bg link..

Cik Azizah said...

naik join lah bro wacana!

suke lah kalau pasal kawin ni...muahaha

mas saari said...

nasib baik yg dah kawin pun boleh join...hehehehehe

akan menyusul entrinya!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

siap..sila jenguk ea kwan2..

lihat angan2 ku..huhuhu..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

risa said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ai dah kawen lah..nak bagi pendapat untuk anakdara ke? haishhhhh

ejulz said...

ingatkan nak kawen lagi td bro.. haHa

Jangan lupa terjah n komen k.. :) "Jalan2 di Melaka "

waN Mohd Salim said...

adeiiiiiiii huhuhuhu

Anonymous said...

hahaha .. saya xley join ni ... saya baru umor 14 tahun!!! hahahahhahahha .. lawak gilerr .. budak nak kawen? xkan lah, kan ? grrr ~

Anonymous said...

oh, lupe pulak .. komen di atas ni saya yg tulis balik .. link blog --> http://alifalife.blogspot.com/

mcm ni lah said...

ooo utk org pompuan jer,..
jom jalan2 ke blog saye ade mcm2 cerita lawak dan informasi

GincoMerahJambu said...

syie join ni!
sweet! suke2

http://gincomerahjambu.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kawin-bersama-bro-wacana.html

Uptown Lady said...

saya join segmen PW lagi :D

http://uptown-lady.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

Azzah said...

baru boleh join,tadi blogspot prob.ni orang dah kahwin join.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

Nabila Huda said...

http://lalabiela.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html


join!!

mas saari said...

akak join...hehehehe


http://masikarfan.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

ღ Sis Aieda ღ said...

aieda juin :)

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/05/wacana-aieda-nak-kahwin-bersama-bro.html

Syah_Ridzeah said...

join jugakk.. ;D

http://iniejapunyablog.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

Rahmad said...

ow gadis jer yang ble join..haha..

sikit lagik aku nak join..

Nurul syahirah (-_-) said...

join ye...

http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

azrijohan said...

hahaha,x layak bicara tajuk ini...underage

GincoMerahJambu said...

syie join!
http://gincomerahjambu.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kawin-bersama-bro-wacana.html

Munna said...

sempat lagi tak nak join ni??

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

mas saari said...

hantar semula sbb tgk kosong je kat ruangan komen ni...hehehehe


http://masikarfan.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ler,mane ilang komen sy bg ni..

adoishh blog ni..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

ღ Sis Aieda ღ said...

drop link lagi skali :)

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/05/wacana-aieda-nak-kahwin-bersama-bro.html

Uptown Lady said...

sy bagi link semula..

http://uptown-lady.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

Syah_Ridzeah said...

http://iniejapunyablog.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

NoRa DaDiLLa said...

saya join!

http://noradadilla.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

Nurul syahirah (-_-) said...

http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

Srikandi Bonda said...

Salam. Yun join.


http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html

Siti Farah said...

Berjaya join!

Tika Jari Mengetik: Wacana Aku Nak Kahwin Bersama Bro Wacana! http://ismifarah.blogspot.com/2011/05/wacana-aku-nak-kahwin-bersama-bro.html