Tuesday, May 10, 2011

Blog Pilihan Mereka

Setiap blog pasti ada yang kita suka..... pasti ada yang menjadi tempat kita nak selalu lepak.... Sebab aper? Mungkin sebab blog tu ada entri yang kelakar....yang boleh menggembirakan hati..... mungkin blog itu ada entri yang penuh informasi....mungkin entrinya berbentuk senang difahami.... Dan macam-macam lagi.... Tak semesti blog yang kita suka tu disukai orang lain... Mungkin orang lain jarang singgah ke blog tu... Jadi...masa ni lah kita berkongsi dengan blogger lain..... Inilah blogger yang peramah dan sudi berkongsi blog pilihan mereka supaya korang tau jugak blog-blog menarik nih...... Layan~~~~
  1. http://ezadatul.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html 
  2. http://gincomerahjambu.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersana-bro.html  
  3. http://aiedasyid.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html 
  4. http://www.penulissenja.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html
  5. http://nanibahaudin.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html 
  6. http://umealong.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html  
  7. http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html 
  8. http://eikaarysha.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html  
  9. http://secretsof9.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html
  10. http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/05/wacam-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html  
  11. http://missfrog12.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bro-wacana.html
  12. http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html  
  13. http://harrazdani.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html 
  14. http://aizamia3.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html  
  15. http://remy-lalola.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html 
  16. http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html  
  17. http://babyqila91.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html
  18. http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html  
  19. http://norlida89.blogspot.com/2011/05/wacana-3-blog-pilihan-bersama-bro.html 
  20. http://solomolo.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html  
  21. http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan-bersama-bro.html

9 comments:

waN Mohd Salim said...

no 4 ..yehaaaaaaaaaaaaaaaaaa

azrijohan said...

ps laju jea

en solo said...

lucky no. 20 !!!~

.m y z. said...

tak sempat join +__+

Eza Ridzwan said...

meh terjah blog hat nombot 1 tuhh...gegege..

nanibahaudin said...

no 5.. jemput jengah.. ^^

aizamia3 said...

fuh.. aku baru nak check in pepagi tadi tapi apakan daya.. aku lambat hari.. jadi sedang mencari mood untuk buat kerja.. layan blog..? tengahari nanti.. :)

Ni pun jeling2 je ni... hehehe...

Eika Arysha said...

THANKS SBB PILIH BLOG EIKA....

GincoMerahJambu said...

syie nom 4!..ptot la tbe2 follower btmbah..haha

Ping your blog