Monday, May 16, 2011

17 Rakyat Jerman Masuk Islam LIVE dari Frankfurt

Semoga kita dapat bermuhasabah diri.... Depa nie sebenarnya nak masuk Islam.... sebab depa tau islam tu memang agama yang sebenarnya..... Tapi kenapa kita nie....muslim.... sengaja nak rosakkan Islam?? Ikutilah video dari youtube nih..... 17 rakyat Jerman masuk Islam secara LIVE di Frankfurt dengan Dr. Bilal Philips...


Renung-renungkan lah..... Hargailah kelebihan yang kita dah ada....kelebihan yang kita sudah dilahirkan dalam agama Islam...
P/S: Wacana Guru Berjasa sedang berlangsung..... sampai tengah malam nie....klik SINI

9 comments:

Abang Long said...

Alhamdulillah...bertambah lagi umat Islam di dunia. Telah menjadi kebiasaan manusia akan hanya lebih menghargai sesuatu yang diperolehi dgn mencari tetapi gagal menilai sesuatu yg telah dimiliki

Ain Zulaikha said...

alhamdulillah , seorang yang masuk Islam pun dah cukup sangat bersyukur dan berharga

NURUL AINI NORAZMAN said...

Alhamdulillah,.seronok dengar bertambah lagi umat Islam kat muka bumi nih,.=)

... said...

subhanAllah..

=)

EZAN IDMA said...

alhamdulillah. bersyukur dilahirkan sebagai islam

Budak Botak said...

Alhamdulillah diorang nie dapat hidayah. Bertambah saudara kita...

Entry terbaru -> Main Golf Sambil Berbogel Di Perancis?... (",)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Rozuan Ismail said...

Alhamdulillah.Semoga lebih ramai dapat hidayah islam.Amin.

Azlan Hasan said...

alhamdulillah..walaupun tambah lagi sedara baru kita..hehehe

Regards,
-Strider-