Saturday, May 7, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

nak join klik SINI
Aku agak keboringan malam ni....maka aku join la GA dulu sebelum update dengan entri terbaru... Aku tertarik dengan GA yang dibuat Cik Izyan Masri nie......sebab aper? Haaa.....terjah la tengok sendiri hadiahnya....

Aku tak tau nak goreng aper.....sebab sekarang aku sedang pikir pasal traffic blog jer...ha ha ha. Giler traffic aku nih! Biar la aper orang kater.... memang tu target aku berblogging.... sekarang aku dah hampir berjaya maintain 1000UV sehari.... maintain ok.....bukan sekali sekala... sebab aku dah banyak kali sampai ke angka tu....tapi kekadang ada lagi bawah seribu... Tu yang susah tu.....

Pasal blog Cik Izyan nie...aku rasa la kan....blog dier comel...GA pun bes.... AKu tertarik sebab hadiah utama jer.... taknak ditukar kan kepada hadiah lain pun takper lah....bank in je la duit tu....hehehe. Hah??? Duit?? Korang cek la sendiri....test nasib... aku dpat hadiah utama pun cukup la kan....:D

Ok....sekarang pasal TAG....tang ni aku lemah sikit....banyak sangat nih nak tag....ha ha ha... Aku pilih yang join wacana pengenalan aku jelah... hihi

5 comments:

Arif Azmi said...

Nasib baik lama dah join.. :P.. Menarik kan hadiah dia? Nak2.. HAHAHA..

Dim Benihana said...

Gud luck bro wacana..yeke menarik hadia diaa, nanti akan dterjah...

Munna said...

alahai thanks PW....orait Munnafendy join!

Adelin Imtiaz said...

nama saya di tag ^^

.m y z. said...

bro wacana, nak tanya ni UV tu apa? duk tengok blogger2 ni ckp psl UV tapi tak tau maksud. ahaks. kalau nak tgok, tgok kat mne?

Ping your blog