Monday, May 16, 2011

Wacana Guru Berjasa Bersama Bro Wacana

Orait...oleh kerana hari nie adalah hari guru.....aku ingin meraikan hari bersejarah untuk guru-guru di Malaysia nie dengan menganjurkan satu Wacana ringkas..... Wacana ini adalah khas untuk korang memberi ucapan kepada cikgu tersayang korang.... bentuk ucapan bebas...nak bersajak ker...nak pantun ker... nak ucapan biaser ker.... nak kongsi pahit manis ker.... semuanya khas untuk cikgu korang.... jika cikgu korang ada FB, bagi link korang dalam ucapan Wacana nie kat cikgu korang..... Semoga cikgu itu dapat membaca apa yang korang tulis...
  1. Buat satu entri bertajuk "Wacana Guru Berjasa Bersama Bro Wacana".
  2. Letak header aku macam biase dan linkkan ke entri nie
  3. Buat satu ucapan khas untuk cikgu korang... dah siap, tinggalkan URL entri korang di komen entri nie.
  4. Kalau boleh, pastikan cikgu tu sendiri tau..[kalau cikgu tu ada FB ker, twitter ker... emel ker... blog ker..]. Kalau takde takper....:)
Aku cuma nak bagi korang peluang untuk membuat satu ucapan khas untuk cikgu korang.... Dulu-dulu ada kad hari guru.... Tapi sekarang aku rasa dah kurang dah benda gitu....SO, inilah platform korang untuk wish kat guru korang yang berjasa untuk korang......:)

Tarikh tutup : Pukul 12.30 Pagi hari ni.... Sebab hari ni jer Hari Guru okeh...:)

10 comments:

Eza said...

adehh!!!..dah lost kontek laaa dgn cekgu²...lecturer ada arrr...tu pon fesbuk dia x penah hapdet...erkkk!!!

Pembawa_Wacana said...

@Eza: Takper...kalau nak join....join jer...;)

harrazdani said...

terlambat satu jam...:-(

Pembawa_Wacana said...

@harrazdani: Lambat??? Samapi tengah malam ni ler....

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/05/wacana-guru-berjasa-bersama-bro-wacana.html

erkkkkkkk ps join yang pertama ke ?????

NadiRah said...

ala..tiap2 hari lah hari guru..heehhe

harrazdani said...

harrazdani yang kedua....

http://harrazdani.blogspot.com/2011/05/wacana-guru-berjasa-bersama-bro-wacana.html

Siti Farah said...

Yeay!!! Sy join jugak!!
Ketiga ke nih? Hehehe...

Tika Jari Mengetik: Wacana Guru Berjasa Bersama Bro Wacana http://ismifarah.blogspot.com/2011/05/wacana-guru-berjasa-bersama-bro-wacana.html

Chegu Zubir said...

C.z datang join...tq kerana sudi jemput...tq2
http://zubir5588.blogspot.com/2011/05/wacana-guru-berjasa-bersama-bro.html

.m y z. said...

saya join :D

http://myzziema.blogspot.com/2011/05/wacana-guru-berjasa-bersama-bro-wacana.html

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785