Sunday, May 15, 2011

Traffic Blog Terganggu Kerana Eletrik

Haih.... hari ni dah la badan tak berapa sihat.... Tak jadi nak pegi gathering blogger di Kepong. Terpaksa berehat di rumah bersama isteri... Ingat nak berblogwalking dan menaikkan traffic blog..... Tapi malang tak de bau.... Kalau ade bau-bau bacang pun ok la kan... Ni memang takde bau.... Tengah-tengah sedap nak berblogwalking.... eletrik takde! -_-"

Aduhh....terganggu terus plan aku.... dah la badan dah panas-panas demam nih.... Sekali takde letrik.... memang makin naik la temperature badan.... Rumah nie dah la panas kalau tak pasang kipas.... Gelap gulita sebab tak bukak langsir.... Terpaksa la bergelap sekejap.. 

Tapi sedih tul la....nak naikkan traffic blog...sekali letrik takde.... habis terbantut keje... Sebab biasenyer hujung minggu nie traffic memang akan jatuh sikit.... tapi ok la....jatuh sikit jer.... beza dalam seratus UV jer berbanding hari-hari keje.... Tapi bila dah letrik takder nih... tak boleh buat ape-ape... sah-sah traffic jatuh mendadak punyer....

Dan memang menjadi kenyataan la... Letrik ade balik dalam pukul 7-30 malam kot... Aku dan isteri terpaksa la keluar jugak hari ni... kalau tau awal-awal....aku pegi gathering tu jer.. Takpe la kan badan tak sihat pun... sekurang-kurang nyer takde la duk terperap kepanasan dalam rumah gelap tadi... Aku ambik peluang sebab takde letrik pegi beli barang dapur.... huhuhu

 Traffic jatuh sangat mendadak hari nie... dah macam traffic time blogspot rosak haritu.... Sebab hari ni kurang entri dan kurang beramah mesra dengan blog lain.... Sebab letrik telah menghalang aku dari berblogging.... Nasib....nasib.... Bro Ben.... tolong.... hahahaha.

P/S: Wacana Aku Nak Kahwin sedang berjalan...sesaper nak join...klik SINI 

7 comments:

BEN ASHAARI said...

nasib baik elektrik je.. kalau air takde ? haaa....dia pk blog jeeeee.. hahaha.. guna la bateri kereta...hahaha

Rozuan Ismail said...

memang dugaan lah kan.dah la x leh update blog.panas pulak tuh.sabar okay

Haida said...

letrik takde takpe jgn air, habis bau masam satu hari hahahaha... patut la sunyi je arini...

Budak Botak said...

Sabar Bro, he3 dugaan berblogging...

Entry terbaru -> Daphne Selfe - Model Wanita Paling Tua Di Dunia... (",)

mas saari said...

dugaan semua tu...hehehehe

Sharif Dez said...

Dugaan mengajar kita lebih tabah. Wah gitu. Cobaannn...

blog sharifdez

harrazdani said...

dugaan kadangkala akan lebih mematangkan....

Ping your blog