Wednesday, May 11, 2011

Senioriti Dan Pengetahuan Dalam Blogging...

Senioriti.... Senior junior dalam blog ni memang tak boleh lari..... sebab ia ada sentuh pasal tempoh berblogging kan.... sapa makan garam dulu... sapa makan malware dulu...he he he.... Tapi... junior jangan terlampau merendah diri....dan jangan meninggi diri.....

Sebab kadang-kadang ilmu dari junior pun ada yang boleh dicedok si blogger senior..... senioriti bukan melambangkan kehebatan sesebuah blog.... sebab kadang-kadang memang dier senior....tapi jarang mengupdate blog.... Kadang-kadang ramai blogger baru dah memotong UV si dier.... 

Maksud aku dalam entri ni....... saling berkongsi ilmu dan maklumat.... tak kira baru atau lama... sama-sama lah berkongsi.... tapi perlu ingat....jangan pulak kita ada banyak ilmu...kita menyombong diri..... tu memang nak kene ketuk dengan papan keyboard nih! Sebab banyak blogger baru nie...biler dah mencapai tahap yang dikatakan hebat dan mantap.... mula la nak menyombong diri..... 

Bukan sombong secara terang-terangan.....tapi kadang-kadang percakapan atau gaya penulisan tu sudah mula mengangkat bakul sendiri....Helo derr.... berpijak la di bumi nyata.... jangan duk meninggi diri sangat.... Buat biase sudaah.... be cool~~ Blogger otai pun suka....blogger senior suker.....blogger baru pun suka.... barula harmoni dunia blogging....:)

12 comments:

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum..
betul tu...saling melengkapi tu lg baik..masing-masing ada kelemahan dan kelebihan tersendiri..

mama comel said...

betul2..tak salah kalau kita berkongsi ilmu..:)

ishiko said...

umm.. betul3x... saya pun jarang update.. kalo dah blogger baru update 5-10 en3 sehari mesti la UV naik sbb rajin.. huhuuu ^^

eddy said...

Setuju.... Jangan Angkuh... Jangan Bongkak... Jangan Sombong... Jangan Berlagak, :)

Nurul syahirah (-_-) said...

betul tu... setuju!

Budak Botak said...

he3 Bdk Botak blogger baru.. LAriiiii...

Entry terbaru -> Grapevine - Cara Baru Pengiklanan Di Nuffnang & Churpchurp... (",)

Azlan Hasan said...

haha..btul2..one blog 4 all..all blog 4 one..hehehe..

Regards,
-Strider-

cik pulau said...

betol2..
cik pulau pun masih baru ni..
banyak lagi nak kena belajar..
ceduk ilmu dari PW...lalala~

KotakHitam said...

setuju...
ilmu perlu di kongsi...
dah perlu saling hormat menghormati...

Bigdaddyz said...

setuju sangat tuu...

sesumpahmerah said...

salam...dalam dunia nyata dah kecoh perang pecah belah...dalam dunia maya ni sama2 lh kita berdamai..

aizamia3 said...

apa yang penting.. kerjasama.. saling hormat-menghormati.. tolong-menolong tu kan satu amalan yang mulia..

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785