Sunday, May 8, 2011

Wacana Pengenalan Blogger Baru Telah Tamat!!

Daaaaaaaan tamat la sudah Wacana pengenalan aku nih.... Tujuan nya hanya lah untuk memberi peluang kepada blogger baru atau lama untuk memperkenalkan blog nya kepada blogger lain...Kemungkinan akan dapat follower baru dan jugak pembaca setia....mane la tau kan... Aku dulu selalu join benda-benda gini..... dan dari segmen-segmen begini....korang dapat la mempromote blog korang kepada pembaca....

Aku dah keluarkan sebahagian peserta di SINI dan di SINUN. Lepas ni aku akan senaraikan lagi yang selebihnya.... Setiap entri senarai itu...aku akan selitkan satu entri dari korang sumer...kira macam entri pilihan la... Dah dua blog aku pilih entri nyer.... Tinjau la yer....nak update nih.....:)

Kalau korang perasan.... link yang aku letak tu berlainan sikit dengan link asal... Bukan kene virus ke aper... tu aku saje buat jadi gitu...sebab nak bagi suspen dan taknak korang tau sapekah depa tu.... nak tau....kene la terjah dulu...he he he. Selamat berblogwalking dan membace latar belakang blog depa semua....

8 comments:

Munna said...

Ape pun terima kasih kpd PW sbb sediakan medium mcm ni. Trafik Munnafendy juga ada perubahan. Terima kasih...

Nur Hawa Mohd Zin said...

bagus la..kami blogger baru memerlukan blogger senior macam awak semua :)

simanis said...

Thanks Bro...Laju gak follower saya...

Terbaikkkkk!

miss ryrinn _ angin said...

PW , tak sempat nak joinnn laaaa . huhu . alaaa sedihhnyaaa .


broadband baru bernyawa . huhu tu termiss entry pasal tu . adesss



sedih . sedih . huaaa :'(

Elle Elyssa said...

thanks PW sbb anjukan segmen ni

Orange said...

Cool..Keep It Up Bro..

Atiqah Sa'ahiry said...

dah safe drft nak join..xpelh..insyaaalah di lain masa tetapi boleh sahaja buat entri baru..huhu..thansk..give a new ideas on my entri..

Cikgu Ma said...

assalamualaikum bro
terima kasih ya bro
blog saya sudah ada follower baru setelah join entry bro.
saya tau blog bro via simanis. :)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785