Tuesday, May 10, 2011

Entri 18SX... Test Otak Kuning...

Sambil berehat-rehat....aku ada sembang-sembang dengan kawan-kawan.... dan depa ada cakap pasal macam maner nak tau otak seseorang tu kuning ke tak kuning.... Kalau jawapan sengal aku.....bedah la kan.... cek tengok...ha ha ha... Ok...tak lawak~~ 

Kali ni aku bagi test kat korang..... nak tak otak kuning ke tak.... Jujur okeh... Gambar aku sedut dari Google menggunakan vaccuum cap Firefox..
Ini buah.....buah dari pokok...


Ini kaktus ler....

Ini ubi kayu....

Ini pun UBI....

Haaaa.....yang ni ubi juger...
Kalau ada melihat gambar tu dan terlintas benda lain di otak korang sebelum dapat berfikir kembali apa sebenarnya gambar nie....Korang punyer adalah tergolong dalam golongan.....OTAK KUNING.... he he he.

P/S: Jujur je la derr..... hahahaa

25 comments:

mama comel said...

secara jujurnya dala kuning sikit. tapi tak salah kan sebab dah kawen. hehehe. bila pikir2 balik, mcm2 ciptaan tuhan ni kan..kreatif..

nanibahaudin said...

adoi bro.. nak tukau kaler leh x? :p

NadiRah said...

terkuning sebab itik kuning..bukn otak kuning..lalalala~

TOJIES said...

nak otak biru..haha

mad khaz said...

itik kuning memang kuning pon,haha

semua kuning lah :P

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum..
ish..ish..TERkuning sekejap..

udin said...

adoiii.. 1st tengok pon dah terpikir menda tuu dah.. hahaha!

aizamia3 said...

Serius jawapan paling jujur yang bro PW dapat dari aku..

setelah dicongak tambah tolak bahagi darab = KUNING a.k.a yellow... lalalalala..

mcm ni lah said...

yg penting boleh dimakan,. ermmmmm

Eza Ridzwan said...

setiap ciptaan Allah tuh ada makna..ada makna eeekkk...adeh!..dah terkuning otak nie...gegege..

naqiah said...

hahaha.. y ubi 2 best.. nampak cm real je.. mcm kurap pon ad.. hahaha

Isteri Encek Bard said...

ALAMAK BILER TENGOK PIC TERUS JADI KUNING JER.. HAHHAHA

Farierahasanz said...

aiyaakkk.!!!!

laaarrriiikkkk.!!!!!!!!!!!!

kantoi belog aku kaler kuning.!hahaa . .

Farierahasanz said...

aiyaakkk.!!!!

laaarrriiikkkk.!!!!!!!!!!!!

kantoi belog aku kaler kuning.!hahaa . .

Budak Botak said...

Bdk Botak x paham.... Apa benda nie? He3...

risa said...

adoyaiii...ini bukan kire kunin ke idak bang oiii..
bebudak kecik pon kalo tunjuk dah tau dah sebab dah belajau sains..ekekeke

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gambar ape ni.. cam gambar sayur2an je... hehe... (wat2 xpaham)

::Mastura Zakaria:: said...

ubi ka??tak besa tengok bentuk macam tu.....hehhe..oppps..

.m y z. said...

wah unikkk. hahah

♥ Mrs.Eady ♥ said...

lawak btul la!!!haduiii...

E-NYCE HAN said...

Otak aku tak kuning pon tapi jadi biru lahhh... hahahaha sengal!!

Nurul syahirah (-_-) said...

hahahha.... terkuning seketika..... hahahhahaha

BHAIHAQI COOL said...

hahahahaaa... lawak2 ..

aleen aiden said...

kah3.abes kalau otak biru otak merah mcm mane pulak?agagag~

ArulchelseA said...

Cuak aku beb....