Saturday, May 21, 2011

Wacana Kenal Pasti Blogger

Aku dapat idea buat Wacana ini masa pergi dinner semalam... Dinner di Shang Ri La Hotel bersama warga staf Jabatan Aeroangkasa UPM.... Kerana seorang Professor telah menamatkan perjalanan kerja nyer di UPM untuk menyambung khidmat di UMP...Universiti Malaysia Pahang..... Dalam majlis tu... diberi hadiah satu gambar potret warga staf jabatan kepada beliau.... Bukan gambar biasa...tapi gambar lukisan tangan....


Cantik tak?? he he he..... dalam gambar tu.... ada aku, Bro Wacana dan si Ujang kentut.... :) Maka disebabkan ada blogger di dalam gambar nie.... maka aku terfikir nak buat satu Wacana ringkas..... Wacana Kenal Pasti Blogger Bersama Bro Wacana.....:) Segmen (Wacana) ni mudah jer...... Dan hadiahnya.... aku akan pilih 3 blog terpilih dan aku akan buat review khas untuknya....Jika blog tu takde lagi dalam bloglist aku....aku akan letak blog tu...:)
  1. Buat satu entri bertajuk "Wacana Kenal Pasti Blogger Bersama Bro Wacana"
  2. Letak header aku dan linkkan ke entri ni... Copy gambar di atas dan edit la guna Paint jer (Sumer komputer ada Paint tu....). Bulatkan atau tunjuk dengan anak panah jer gambar aku dan gambar ujang....
  3. Dah bulatkan..... komen la pasal blog aku...apa yang korang suka dengan blog ni... Wacanaku.... sebab entri lawak ker...sebab santai ker....sebab informasi ker....ke sebab ada gabungan ketiga-tiga tu...hehehe
  4. Dah siap! Bagi link entri tu di komen ni okeh....;)
Tu jer..... senang je kan.... yang bulatkan muka tu penting....akan ditapis dari situ.... betul bulatkan gambar aku jer...gambar ujang salah pun takper..ha ha ha ha. Wacana ni akan berlangsung sehingga tengah malam nie...(12.00 tgh malam....Ahad)

18 comments:

harrazdani said...

alamak....camner nak bulat ni...tgk gambar kat bawah pki cap plak...

fiq. said...

pergh, susa kot, hahaha

zippo miller said...

hA siap dah ce cube tgk Betul ke tak?

WACANA KENAL PASTI BLOGGER BERSAMA BRO WACANA

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html

ps sewo bomoh dah suroh teka .. hehe

Siti Aziz said...

waaaa menarik nie...kuikuikui

Siti Aziz said...

siti da buat ^_^V harap betul la..hi3

Bismillahirrahmanirrahim..

http://sitiaziz.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html

cik pulau said...

bro wacana,.. cik pulau join..
excited ni.. ahahahaa...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html

♥ AMOYELLA said...

http://amoyella.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html

muehehee...tumpang lalu =)

Munna said...

aduuuhhhhh......kena teropong betul2 nih.....

Nurul syahirah (-_-) said...

terjah jom!

http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html

Srikandi Bonda said...

Salam. Yun join ya..

http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html

::Mastura Zakaria:: said...

join jugak walaupun bukan forensik..hahaha

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html

risa said...

bute mata dibueknye

Ujang9897 said...

hahahaha..ramai gak teka betul

Nabila Huda said...

http://lalabiela.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html



huhu... cube la lihat bro.. xtau la betui ke x.. ahakxx

ummu said...

assalamualaikum bro PW
maaf terlewat tapi sebab dah buat siang tadi cuma tak sempat nak maklumkan saya link kan je lah ye entry saya tu.tak tahulah betul ke idaknya.

klik sini,Kenalpasti Blogger Bersama Pembawa wacana

ummu said...

tqvm bro
sudi bertandang ke entry saya

Ping your blog