Saturday, May 28, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia

Blog Pilihan Malaysia

Blog ni dalam kategori Blog Personal Suami Pilihan kot....sebab aku kan dah kahwin...he he he. Blog aku ni blog santai jer.... kadang-kadang ade jugak entri yang berat...tapi kekadang jer... Kebanyakan entri yang berbentuk santai.... Info tu tetap ader dalam kesantaian tu...

Sebenarnya nak join Blog Lawak Pilihan.. tapi blog aku ni ader jugak yang entri yang takde lawak langsung.... so....rasanya lebih sesuai masuk kategori blog suami pilihan kot..... Korang boleh try godek-godek entri lame aku dalam blog archive tu.... ade dekat sidebar.... Ada entri lawak... ada entri infomarsi.....ada pasal isu semasa.... berbagai la kan.... takde genre tetap... 

Kalau susah sangat nak carik entri yang diminati di blog archive...korang boleh la jugak jenguk-jenguk di Label kat bawah..... ataupun link-link di bawah entri tu..... Dalam banyak-banyak tu pasti ada yang korang suka.....:)

Tu je kot..... semoga korang sudi membaca blog picisan aku nih... Mungkin tak lama lagi akan ditukar kepada dot com kot....  :)

6 comments:

NadiRah said...

wow!! suami pilihan..huhuhu

daddyzkool said...

suami pilihan ....mmg kiut bunyi yer...

@ku d! sin!e said...

suami pilihann..heee..
tahniah nak jadikan blog nie dot com..

solomolo said...

singgah sebentar...
selamat hari ahad !!!~

p/s : good luck...

Azza Firza said...

gudluckkk ye, be the best :)

nua888 said...

nua888-apacerita.blogspot.com

saya br blaja blog..blh minta tunjuk ajar?