Wednesday, May 18, 2011

Blogspot Akan Ditutup


Sape yang guna blogspot macam aku ni memang akan cuak gilezzz...... Aku terdengar berita yang dibawa kabel fibre glass nie yang cakap blogspot akan ditutup...... Platform www.blogger.com bakal ditutup kerana terdapat masalah teknikal dan ini mungkin berpunca daripada kegagalan maintainance yang dibuat dua tiga hari sebelum ini. Betul ke oit??

Aku bukannya nak buat kecoh nie....Cuma nak tau bagi sesiape yang tau hal nie... Cara yang paling senang....dengan post kan entri kan.. Aku terdengar hanya akaun yang bertarikh 2007 ke bawah sahaja yang akan ditutup. Betul ker? Kalau betul....aku masih selamat la... tapi komfem ker??

Aku harap nie cuma khabar angin macam facebook hari tu.... Dan jugak khabar angin seperti Arsenal akan membeli top player baru..... he he....Kenapa aku bagi contoh Arsenal....sebab aku ni fan Arsenal...yang kecewa sebab selalu ada berita yang membuatkan aku hangin....salah satu sebab.... susah giler nak dapatkan player yang top...selalu beli player yang dah out of perform...atau pemain muda yang tengah belajar... Walaupun berita selalu bagitau akan beli top player... Aku harap blogspot pun sama.... Berita yang aku dengar ni tak benar....

P/S: Ni yang nak tukar jadi dot com nih.... Sape tau macam maner nak tukar dot com?

46 comments:

YAYA AZURA said...

semoga semuanya dusta belaka! hihi..

mOoN said...

pening~pening~

simanis said...

stresss mcm ni PW oittt...

harus tanye si Bro Bingkai Batu utk dot com segera...

forever love said...

huhu.. kak sunah sakura tahu cara die.. cer mintak tolong die..

takkan la dienak tutup.. nie salah satu benefit die untuk dapat keuntungan...

mungkin cerita sape yg buat akaun bawah tahun 2007 dan tak aktif akan ditutup itu betul..

Mira Zali said...

harap2 khabar angin je.. ^_^

Eza said...

erkkk!!!!....ke mana nak ku bawa diri nie klu blogspot tutop!!...arghh!!!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ha?? erk

risa said...

hah?????????? betul ke neh???
tadi follower semua dah takde...nak follow org pon takleh..adoyaiiii

risa said...

kat sini butang follower pon takde!!!!!!!!!!

Dawa said...

tukar dot com pon kalau hosting kt blogspot lg, tak guna gk bro. kena self hosting gk br slmt. huhu

Srikandi Bonda said...

Doakan ianya tdk benar. Amin.

Noriz said...

oh tidak!
dot com ada yg murah ada yg mahal... byk pilihan ada kan..

Lulu caldina said...

ehmm khabar angin jer kot

mama shifa said...

hurm ok jer pon kalau tutup
dah bagi nak amik balik
taik idung macin tul gulgel ne kan

Aina said...

andai benar...ibarat mati dikandung tanah :(

Nurul Ashikin said...

katakan TIDAK!

Dim Benihana said...

xdalak dgr, nk tukar jugak lah...

Isteri Encek Bard said...

gerun jugak mendengarnya

::Mastura Zakaria:: said...

haihh..pucat seketika tadi....huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

biar betoi????huhuhuhuhuhu...*minta2 la ini cuma khabar angin*hohoho

waN Mohd Salim said...

huhuhuhu kalau betoi .. hampehhhhhhh la aku grrrrrrrr

mcm ni lah said...

arghhh baru aje beli domain,.

wanda arry said...

xmo pecaya la camni..asyik tipu je..btw wacana leh geng ngn Inchik harapujee sb dia sokong Arsenal gak

msredcheesecake said...

WA...PAGI2 DA DENGAR NEWS YG TAK BERAPA BEST NI...SIKIT TENSEN LA...

NAK TUKA .COM TANYA CIK PINKY MOMMA. DIA BARU TUKA .COM...

http://www.pinkymomma.com/

♥Mrs.Eady♥ said...

ala...jgn ar tutup...

Shiela Firdaus said...

terkezuttt saya ingat betoi tadikkk~

Coretan anuar said...

Saya juga seorang pengguna blogspot..

Harap-harap perkara ni sekadar khabar angin seperti Facebook yang akan ditutup pada 15 Mac 2012..

Sekarang ni ramai orang guna blogspot.. Berita-berita ini akan menjejaskan semangat rakan-rakan blogger untuk aktif menulis blog..

Buat masa ini.. abaikan sahaja berita ini.. Berblog seperti biasa.. Kalau sampai masa nak tutup juga.. Kita pasrah jer lah.. Nak buat macamana??

Entri Terkini Di Blog Saya:
Domain Laman Web Percuma di Lot.My??

Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda??

Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia

Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda

kira kekuri said...

aduhhh~harap2 tipu~uhuuu~

miss ryrinn _ angin said...

bukan kene tukar domain dotcom jee . kene tukar hosting jugekk laa cenggitu . sobsbsss


PERTARUHKAN SATU ENTRY MENARIK DAN MENANG HADIAH UTAMA RM100 DENGAN MUDAH SAMBIL GOYANG GOYANG KAKI.TUNGGU APA LAGI ? JOM

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sabar2...mmg lama dah berita ni tersebar.tak pasti benar atau tidak.tp sejak blogspot meroyan...memang LM panas hati.terus jek minta sunah sakura bantu tukarkan ke lydiamiza.com/ 2 hari lepas.

Love hurt aeNnn said...

tak kan kowt... cuak dah ain nie.. tak de duet lagi nak beli hosting sendiri.. hehe. ;)

CutieIntan said...

seramnyaa baca

zuwaidah said...

jangan ler tutup...lecehla kalau jadi cam nih

mynameismy said...

biar betikkkk..
penat menaip wooooo!

no_answer said...

jangan lah begitu ..

sedih lah mcm nie T______________T

Farhana Jafri said...

blog pulak.. pasni pe plak?? twitter?? harap2 la sume ni rumors gedik je..

jemput singgah ANASAURUS :)

Azlan Hasan said...

tutup nie xtau laa plak bro..tapi normally kalo xde sebab concrete tu suma rumors jer..macam FB aritu..biasa kalo nak bankrupt akan ade takeover..hehe

Regards,
-Strider-

~Kirin Selama Perak~ said...

tukar hosting terus la.
lagi selamat
:)

alif haris said...

arghh yeke .. patut r follower blog hilang .. ish3 ..
nk tukar dot com kene bayar host bro ..

Syuxer said...

semoga ini khabar angin je..huhu..kalau tak merana..eh bro fan arsenal??
season depan arsenal akan power..
:)

darkbatman said...

xknla dia nk tutup cm2 je kan? mcm x jer.. tkut jd mcm facebook rtu.. kehkehkeh

Rahmad said...

klu gna dot com tapi still gna platform blogspot x guna jg kan..

sekali perlu ada hosting sendiri baru selamat..

Cik Azizah said...

kabar angin je kot abg PW..kalau dia tutup rugi lah..

biawak goreng said...

seyes? sedey gile...baru start blog... LOL

nadia ar-rumaisha said...

tak tahu dah nak cakap pe....huhuhu

aizamia3 said...

kecoh dia nak tutup macam kecoh FB nak tutup hari tu.. gimik je tu..

Ping your blog