Monday, May 23, 2011

Keputusan Wacana Kenal Pasti Blogger | Review 3 Blog

Selepas aku menerjah kesemua peserta yang sudi join Wacana ringkas aku tu.....maka aku memilih la tiga blog yang aku rasa menarik di hati... Semuanya menarik....tapi aku terpaksa memilih tiga jer... Kebanyakan yang join dapat meneka gambar aku dan Ujang dengan betul..... syabas!! 

Aku tak sangka sebenarnya.... Ramai jugak yang teka gambar aku tu...ingatkan sikit je teka betul...hihihi.... Oleh itu.....aku akan mereview tiga blog yang terpilih....... Pemenang pertama......

Blog Siti Aziz

Blog yang sangat sempoi dan ringan.... Aku sangat sukakan blog ringan nie..... Sebab internet tempat aku nie macam yoyo....tapi kebanyakan nyer slow...So, yang ringan je aku selalu dapat bukak..... Belog yang berat...memang jarang la aku dapat bukak.... Ok....nombor dua....

Mastura Zakaria

Blog ni aku penah review dulu dalam segmen review aku..... So.... korang godek-godek la entri aku yang lepas-lepas yer.....ha ha ha. Dan blog ni pun bagi komen bes...... sebab tu aku pilih.....:) Blog ketiga ialah.....

Cik Pulau

Cik Pulau nie belog dia ringan dan sempoi gak..... Ermm.... Aku rasa sah sekarng Cik Pulau melompat-lompat kan..... he he he.

Ok..... Itu la pemenang bagi Wacana Kenal Pasti Blogger aku.... Peserta yang lain adalah :
  1. http://zippomiller.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html
  2. http://www.penulissenja.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html
  3. http://amoyella.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html
  4. http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html 
  5. http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html  
  6. http://lalabiela.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html 
  7. http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/wacana-kenal-pasti-blogger-bersama-bro.html
  8. http://myraudhatulukhuwah.solihin.net/?p=6125

2 comments:

Dim Benihana said...

adehh aku terlepas la ni...
ish2

cik pulau said...

alamak... kantoi dengan bro wacana la cik pulau melompat-lompat ni..
hisshh.. *blushing.*

haahaha..
tak sangka la, terpilih jugak.. thanks tau bro..
alamakk.. takleh nak berhenti la melompat ni. excited sangat.. hahaha..^^,