Friday, April 15, 2011

Aku Menang Motor!!

Yezza.......aku akhirnya dapat gak menang contest.... tapi bukan dapat motor la... tu trademark iklan peraduan Tonkat Ali  cap Ali Cafe tu jer.... pinjam...he he he. Aku ni sebenarnya tak de nasib yang baik dalam join contest nih.... Sebab tu aku sekarang jarang join contest... Memang bab-bab nasib nih aku ni susah nak dapat... Aku ni jenis kene berusaha baru dapat apa yang diinginkan...

Tak macam sesetengah orang..... Nasib selalu elok je kalau bab-bab contest...tapi aku ni tak... Haih..... tapi ada satu ni aku dapat menang...... Aku pun tak sangka.... sampai aku tak cek pun keputusan dier..... sebab aku tak bajet langsung dapat menang....Masa tu aku masuk just for fun jer...sambil nak update blog. Aku menang contest INI..

Dapat la nombor dua kan.... hasil karya aku lak... inilah dier....


Ermmm.... terima kasih tuan blog....kerana sudi memilih dialog aku tu.... Kalau la dibuat random.org.... sah-sah aku tak kan menang...:) Thanx tu mimizuzuhaha..... :)

4 comments:

nur amalina athman said...

tahniah..:)

Eza Ridzwan said...

wahhhh..rejeki tuhh..tahniah dear..

faisal said...

wah tahniah..kalau kita relax je tak amik tahu tiba2 leh menang..syukur.

http://faisalapardi.com/

phoged (dk4me) said...

thniah mnang contest

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785