Tuesday, April 12, 2011

Teng Ki Yu Ben...

Hari ni si badan tegap tu baru update 2 kali jer.... Ramai dah tertanya-tanya ke mana dah dia pergi... Dalam petang tadi baruuu lah dia update blog dier... Pastu dia nak buat giveaway!!?? Ha ha ha.. aku mula-mula terkejut gak....kompem yang join sampai beratus-ratus nih...tah-tah mencecah seribu blog..... Tengok je la nanti...

Aku sebenarnya buat entri ni sebab entri Bro Ben haritu.... entri ni...


Haaa..... Perenggan kedua tu kot ditujukan untuk aku...perenggan yang awal tu ditujukan ke blog INI. Memang blog tu hebat dan menarik entri dier.... Blog aku ni memang jauh lagi la bezanya dengan blog tu... :) Tapi seperti dalam perenggan entri bro Ben tu.... aku memang bekerja keras... Jarang blog aku ni di promote orang lain... Yang amik entri aku ramai.... tapi tak kisah pon... ada yang backlink balik...ada yang buat macam entri dier... Padahal sesetengah entri tu aku reka on the spot depan PC jer.... Wife aku pun kadang-kadang pelik..... start buat entri jer.... adee je aku nak taip.... padahal sebelum tu mengadu takde idea..he he.

Susah jugak la blog aku nak di promote... lagi-lagi Bro Ben nih... Kejam jugak la dier nak aku naik sendiri...ha ha ha. Tapi bagus jugak....aku sedar yang nak sampai tahap ni pun memang susah dan sukar... Sekarang ni jauh lagi kalau nak banding dengan kawan aku Ujang atau si kawan nyah Ujang, Naz. Depa tu dah beberapa level atas aku dah... Si Yuyu lagi la..... Tahap Gaban dah kot... he he he. Aku ni baruu je nak menapak... Kalau buat bangunan...baru siap tapak...:)

Terima kasih bro..... entri ringkas tu pun dah cukup dah.... Sebelum ni penah la sekali bro Ben promote aku dalam entri....entri tu sebab dia suka entri aku yang INI. Boleh la korang jenguk-jenguk entri tu...:) Kepada kawan-kawan yang penah masukkan aku dalam entri depa...Sunah, Amalina, dan lain-lain... terima kasih...:)

11 comments:

Izamir Ridzwan said...

tahniah...

darxniq said...

tahniah bro...aku x tau bila nak sampai level ko...

Sunah Mohammad said...

sama-sama...T_______T

Qaseh dalia adelia said...

congrats bro...sikit2 lama2 jadi bukit

Ujang9897 said...

kan dah hebat...smpai hati lupa kwn..=(

iemanizam said...

perghh..ni dah level dewe ni bro..ehee..meh la singgah blog usang ceq, jenguk jenguk bagi nasihat..

SoLy SoLicious said...

p.w dh hebat !!!

miss ryrinn said...

HEBATT !!

LATEST UPDATE :

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-cinta-sebaya.html . CINTA KORANG ?

Abang Long said...

Salam hebat...tahniah kerana berjaya di dlm dunia blogging..senoga terus berjaya

Halen said...

syabas krn dh sampai satu tahap yg membanggakan. teruskan menulis yer..

mcm ni lah said...

blog wacana menang dari segi entry yg menarik tapi kalah dengan follower abg ben yg mcm tentera semut tu,. jujur sy ckp ni,. kalo tak takde la komen2 kt sini selalu

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785