Thursday, April 14, 2011

Gabungan Bloggers


Cerita Nadiah - Belog pink dan baru mengaktifkan diri dalam dunia belog..... Entri baru diperbanyakkan dan masih lagi berusaha untuk mengeluarkan entri yang lebih hebat dan gempak... Belog dah bagus dah.... ringan... tulisan terang... tersusun...... Memang terbaik dah.... baru menjoinkan diri dalam faceblog... :) Satu langkah yang bijak untuk menaikkan nama blog.... Sahabat Blogger? Dah ke belum? Header je la simple sangat tu... :) Ok lah kawan-kawan... terjah SINI

Bila Miss Coki Menulis - Pada mulanya aku ingat blog admin ape dah....sebab url dier bloginbm... rupe-rupenyer blog in BM....he he. Belog ni pun dah mantap dah.... cuma ruangan komen jer... dibuat pop up window lagi baik...:) Tambahkan elemen-elemen menarik dalam entri...dan selalu blogwalking.... Mungkin satu hari nanti....akan menjadi blog yang  mantap...:) Klik SINI


Ini Blog Syima - Belog yang sudah nampak akan kematangan nya.... Takde benda major yang boleh dikomen lagi... Aku gerun dengan header dier.... buku berterabur... menunjukkan simbolik seorang cikgu (mungkin) yang menimba pengalaman dengan membaca..... dan isi-isi yang mungkin ada pada entri nyer..... Menarik kan? Sile-sile la terjah di SINI.

3 jugak la der..... tak larat nak buat empat....ha ha ha. Bersambung lagi.... kalah SINETRON nih... tah berapa episod lagi nak habis nih...he he

3 comments:

m y z . z i e m a said...

lamanya. tengah tggu turn ni. hehehh

Mizz Coki said...

Wachaaa!!!

Wacana dude, kite tersalah klik tadi, sebab tu layout tertukar, memang kita all this while guna pop up window untuk komen. anyway thanks. hahaha.. saja letak bloginbm becos dulu i berblog dlm English, so senang nak ingat, Blog in BM ahhaha.. :D

anyway, thanks for the short yet compact review!

nizamsani said...

wo.

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785