Wednesday, April 27, 2011

Exam! Exam! Exam!

Sunyi jer kolej aku sekarang.....bagus bebudak nih....sumer study agaknyer.... aku pun naik la pegi tinjau-tinjau... saje nak pegi kacau.... Nak pegi tingkat atas lah... tak nak gune lif....tak fit la badan kan asyik gune lif jer... Macam mane nak lawan kembar aku si Bro Ben tu kalau asyik gune lif... Sekali sekala nak jugak gune tangge...tambah ketul-ketul sikit...ha ha ha

Naik punye naik....sampai la ke tingkat 5.... Aduih....Tak cukup napas.....tak cukup napas...ha ha ha. Stedi jer.... Jantung je berdegup kencang bagai dijekar anjing...hihihi. Dah sampai aras jagaan aku nih.... sampai je dekat aras tu...sunyi nyer semacam.... sampai aku boleh dengar nafas aku sendiri... Tekun giler bebudak ni study...

Ronda punyer ronda...banyak bilik pintu tertutup...ye la...taknak orang kacau study la tu.... Ada satu bilik pintu tak rapat.... he he he. Kebetulan pulak bilik member aku... aku pun niat nak kacau dier study la ni... Tolak pintu slow-slow.... 

Pergh! Penuh bilik dengan member member dier....sekali tengah layan citer daa...Kebetulan aku lalu time scene senyap... ingatkan study....hampeh tol. Tanye depa....jawab sume exam lusa... aih....rilek giler.... exam final nih... Aku boleh cakap je la kan.... tapi terserah kat badan sendiri. Mungkin depa semua tu dah study awal-awal kot... 

Saje je nak citer suasana duk kolej... Kepada siswa siswi yang bace blog ni....aku nak ucapkan selamat menduduki peperiksaan final okeh....Buat yang terbaik dan bace doa dulu sebelum bukak kertas soalan..... Good luck! =)

P/S: Jangan Lupa UNDI saya untuk Blogger of The Year dan Top LoL (Humor) yer....:) 

8 comments:

Kisah Mawe said...

good luck gak... gua pun exam lusa gak.. hehe..

eiraabdullah^^ said...

good luck...moga dipermudahkan oleh-Nya

miss.Addin said...

good luck :)

cik nuyu said...

ingat nk crite hntu tadi.. huhu.. wat elok2 exam final. =)

Siti Fatimah Fuzz said...

gud luck...cik siti da abis exam da...^_^

Inche Vampire said...

haha.. stdy sampai lebam!

nurul nadia nasir said...

gud luck yeahh!

Rozuan Ismail said...

wan dah nak last paper dah esok.huhu