Thursday, April 14, 2011

Dari Sebuah Sangkar Kecil, Cheritera Gadis Kecil ibarat Bidadari Kayangan...

Okeh....hari ni aku bangun dari tidur dengan azam baru.... azam aku nak pegi Career Fair di UPM..he he he. Nak tau maklumat tu lebih lanjut? Klik je di link tu.... Nak sambung review jap..... Banyak lagi nih....


Review pertama.....blog Nadyahoney.... Blog ni dah berusia 5 bulan lebih dah.... maknanya lebih kurang la umur blog kita ni...:) Blog ni dah sempoi.... baru je tekan enter....terus kuar sumer dengan lajunyer.... atau.....sebab aku bukak awal pagi kot... internet tengah laju lagi...he he he. Blog ni dah mengamalkan step mesra pembaca dah... Ermm...cuma lebih elok tulisan yang warna hijau tu ditukar ke kaler lain... Sebab warnanya terang sangat..lama-lama tengok jadi macam memenatkan mata.... Dan jugak widget kat tepi tu... Kalau takde lagi elok kot...untuk tidak menutupi bloglist kat ruang tepi kiri tu...Itu je kot ngomelan dari aku nih.... Asyik ngomel je kan....huhu. Klik SINI

Blog kedua pulak....


Blog ni diberi nama Atinchumel... Tahun ni blog ni dirasmikan di Hotel Golden Horse....waaaah... melampau betol PW ni kan... he he he. Tu tambahan kuah sup dari aku jer.... Okeh....fokus...fokus..... belog ni pun dah ok dah.... ada 44 kebaikan nih.... kenapa 44? Sebab aku follower dia yang ke-44...ha ha ha. Ada kaitan ek? Aduh... fokus PW oit! Belog ni dah nice dan simple.... cuma boleh ditingkatkan lagi kesimpelan dier dengan buang widget kat tepi tu...si gajah dan kelip-kelip... Tauuu....chumel tu.....tapi nak ringankan lagi belog yang ada.....:) Dan lagu.... baik ada ke takde? Sama dengan komen aku di review sebelumnya... korang tau-tau la kan...he he he. Klik SINI

Blog ketiga pulak....


Shengal Itu Chumel... atau Bidadarikayangan... Masih amat baru lagi di dunia belog membelog nih.... Kalau diikuti...belog ni lebih kepada rakan kenalan jer... Ermm... kalau nak lebih grand atau nak mengangkat belog ni ke taraf yang hebat.... kene la lebih umum untuk semua... Aku tengok dari senarai bloglist jer... Macam kawan-kawan jer....kan? Gadget follower lebih elok diletakkan di atas... atau sidebar... senang orang lain nak folo nanti.... lagu.... lebih elok ditiadakan je la... reason dier... blog untuk semua pembaca...:) Pastu.....ruangan komen....pop up window tau... reason.... lebih senang dan ringan nak komen... lagi senang....lagi ramai yang mungkin mengomen... Sape nak serbu....klik SINI.

3 dah setel....3 lagi akan menyusul.... 3 ker... kalau 4? Ok tak? he he he.

P/S: Sape nak mengiklankan produk ker....belog ke.... sile tengok di SINI.

6 comments:

senyumSOYA said...

hihihi..nak pergi career fair gak arini..(^^~

waa..bestnya ada org promote blog~

waN Mohd Salim said...

amboiii asyik promote je tuan hamba .. promote La sye Lak .. hehe

Pembawa_Wacana said...

senyumSOYA: Tegur-tegur la yer kalo jumpe...:)

wan Mohd Salim: Segmen review haritu....:)

Isteri Yang Comel said...

terjah pagi sat, nak refresh minda, mana tahu ada menda baru

cik ikan said...

belog paten takde ke ? hehe . nak jugak kene promote belog . ngee ;)

cpahniza said...

aishh...xprasan segmen review ari tu...