Wednesday, April 27, 2011

Bila Gadis Dikepung Dua Lelaki

Cakk! Ha ha ha..... Jangan marah yer.... ini sesi mereview blog. Sebab tajuk tu macam gitu adalah kerana blog yang di review terdiri dari dua jejaka dan satu jelita. Review bersambung... kali ini diteruskan dengan belog-belog ini... Oh...sebelum tu.... prepare kan diri...sebab nak terjah 3 blog lagi nih....he he he.


Blog pertama direview.....Blog Aku Civillian. Blog ni sempoi dan menarik.... Suka dengan kaler background dier... Semat dan nampak matang dalam design blog. Cuma perlu diperbaiki mungkin di ruangan komen... aku rasa la kan...lebih elok dibuat pop up window...senang orang lain nak komen. Itu jela kot...yang lain memang dah terbaik dah.... Sape berminat nak ngorat....klik SINI. He he he....


Blog kedua ialah....blog azrijohan. Blog ni memang simple....senang je nak bukak. Mula-mula terkejut jugak....biar betul entri pendek giler je sumer....rupe-rupenyer ade link untuk "full story". aiyak.... ha ha ha. Tak tau la kan.... buat la terang sikit....bagi orang nampak... Yang lain dah ok.... thumbs up dah. Tercari-cari jugak bloglist ker...aper ker.... memang tak nak letak ek? Takper...cuma bagi aku baik ade la bloglist tu.... ade faedahnya jugak nanti...:) Okeh.....sape nak terjah...klik SINI.


Huh..fisrt time aku review blog lelaki dua serentak....biasenyer di di conquer blog gadis-gadis... Syabas beteh....ha ha. Ok....blog ketiga ialah Anysspunyeblog. Satu-satunyer blog gadis dalam entri nih.... Header dier comel jer... simple tapi look nice. Ok la untuk sementara kan..... nanti bile dah lama sikit....tukar la header yang bagi impak maksima okeh! :) Basic punyer dah diikuti.....blog pun ringan.... user friendly tu dah ader... cuma mungkin boleh ditingkatkan dari segi entri....bagi entri yang boleh main emosi pembaca sikit... boleh buat tergelak....atau sedih...atau gembira..... haaa....Tu terserah pada kreativiti anda... Ape lagi ditunggu-tunggu... Kasi terjah la! SINI

5 comments:

mcm ni lah said...

terjah dan follow mereka

mynameismy said...

ok ade pun lelaki.
bleh cuci mate..;D

M.N.SYUKRI said...

Thanx Pembawa Wacana - http://syukrinazeri.blogspot.com/2011/04/akhirnya-blog-aku-di-review-oleh.html

azrijohan said...

thanks PW..:)

Budak Botak said...

terjah2, he3...

Entry terbaru 7 Teknik2 Awal Berlatih Bermain SEO... (",)