Thursday, April 21, 2011

Blogger yang Cool...

Review bersambung lagi..... adehh.... ade jugak yang tak bace rupenyer.... penat aku review... Sekali ade pulak yang tanyer bila nak review blog dier....Aku cek upenyer dah review... Siap dah tinggalkan jejak di blog dier dah rasenyer.... tak pelah.... Banyak lagi nih.... Kita mulakan mereview....BOLOS saja diri itu!!!


Blog pertama ialah MY ILGI..... Ni bukan website MY EG yer.. Walaupun lebih kurang......tapi sangat la juah perbezaannya..Blog ni memang minat kat Korean.... Semuanya pasal Korea....Masakan Korea.... Bloglist pun yang ada kaitan dengan Korea! Ermmm... muke macam orang Korea ok tak? *Pick me! *Pick me! Hahahaha..... Tapi susah sikit nak komen la kak.... Kalau senangkan sikit ok tak? Sape nak melawat...klik SINI


Blog kedua ialah..... Fitri Senin. Blog ni banyak menceritakan pasal peribadi.. Perjalanan hidupnya.... ada suka...ada duka..... Perkongsian yang memaparkan kisah seorang manusia di dalam dunia realiti. Bagus untuk dibaca dan dikongsi..... Blog pun dah cantik dan ok.... Cuma ruangan komen je kak.... Kalau dibuat pop up window lagi ok.... Sape nak terjah....klik SINI


Blog ketiga ialah blog BEBELAN SAJA. Memang membebel je keje...ha ha ha. Blog ni sempoi.....santai je entri.... header di atas ni mungkin baru dibuat.... Siap ada muka sendiri dengan badan yang tegap dan menjadi idaman setiap wanita...he he he. Smart tu bro.... Aku pun tak tau camne ko edit gambar tu...sebab tak pandai sangat bab-bab ni. Segala basic blog pun dah dipraktikkan...sape nak terjah....klik je SINI

P/S: Segmen Sketsa sedang berjalan.... klik je SINI

9 comments:

Sunah Mohammad said...

rajennya ribiu...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sabar menanti hehe ;)

Ija Zambry said...

ade sesi review blog ke? errr nak review wacana leh? kuikuikui

Arif Azmi said...

Thanks sebab review! ^^,

Pembawa_Wacana said...

@ija zambry: buleh....:)

tikah said...

thanx review.. mmg la juah perbezaannya..hehe :P
tang komen, mmg leceh ckit tpi senang nak reply kalu org tnyer..huhu.. maybe akan tkr bg senang komen.. :D

Cik Cempaka said...

ish bila la nak sapai turn aku ni..

"hoho, aku tak join rupanya..bila masa plak orang nak review"

saya bukan tomato said...

wahhh~ ade rebiew.. ^^

Fitri Senin said...

Tima kaseh..Hahahahaha...*kembang hidung semangkuk..* tapi sebenarnya tak pandai nak buat pe yang pop up tu..hahahahahahahah

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785