Tuesday, April 19, 2011

Jom Berkenalan dengan Fida - Aiman - Miss Fyra

Review blog bersambung setelah sekian lama berehat....Bukan saje-saje nak berehat..tapi sebab internet yang tengah slow tahap marshmellow nih...


Cerita Fida
Inilah blog pertama yang akan di review.... Blog ni sudah lama dibuat berdasarkan blog archive dier.... Tapi kurang aktif. Nampak macam tahun ni baru mula mengaktifkan diri. Ramai yang baru aktif tahun 2011 nih....kenapa yer...he he he. Blog ni dah bagus dah....template simple... susunan gadget yang simple... memang dah disukai kebanyakan blogger femes..(Bukan aku). Kalau boleh ruangan komen tu ditukar kepada pop up window.....Tu jer....yang lain dah ok.... Klik SINI


Aiman Raziff
Header dier smart.... Aku suka tengok header ni.... Dan blog ni baru dalam bulan ni diperkenalkan. Memang fresh graduate lagi nih dalam dunia blogging. Tapi layout dier....template... dan segala basic untuk memudakan oran lain berkunjung ke blog dier sudah dipraktik. Sangat mahir dengan komputer kot dier ni... Ataupun blog ni dibuat pun atas dasar study....kot...:) Tapi sempoi....elok diteruskan. Blog dah ok...apa salahnya diteruskan... Klik SINI
Ceritera Gadis Hati Kaca
Hati kaca? Pergh.....senang pecah nih...kene hati-hati nak komen. Silap-silap dah retak dah nih...he he he. Aku dengan berpandukan sticker "Hati-hati, barangan mudah pecah" akan mengomen blog anda....:) Blog ni tak dapat dikenal pasti sudah lama ke belum. Tapi dari segi penulisan....nampak macam dah lama jugak la. Mungkin awal tahun ni....he he he. Aku dah takde ape nak komen dah....  sebab dah mantap....cuma bahagian komen tu jer... pop up window dah buat...tapi word notification tu ade lagi. Elok dibuang bende tu....lagi senang orang datang nak komen. Pasni aku drop komen jugak walaupun ade word notification tu....ha ha. Klik SINI

Selesai satu entri...... nak review lagi...tapi internet memaksa aku buat sikit. masalah time nak upload gambar nih...satu gambar ni ade la 10 minit duk nunggu. Itu le tahap keslowan dier sekarang.

6 comments:

azrijohan said...

yok jengahh...

mcm ni lah said...

ermmm comel2 belake

mcm ni lah said...

ermmm comel2 belake

shafida said...

terima kasih sbb sudi review blog fida. :) tq! :D

Miss Fyra said...

heheheh thanx sebab review my blog :)

Aiman Raziff said...

Terima kasih sangat2 kerana akhirnya merRiview jugak blog Aiman Raziff... Terharu jugak lah dengan komen tu.. Belajar semua tu dari blogger2 kita lah yg banyak memberi tunjuk ajar... terima kasih sekali lagi,,..

Ping your blog