Tuesday, April 12, 2011

From My Deepest Heart....KhaShaMIMI......Kecik itu Comel..

Ini bukan entri luahan hati yer....entri ni juger bukan luahan rasa.... Siapakah yang aku maksudkan tu?? Siapakah? Apakah? .... Sebenarnya ini adalah entri review blog...he he he. Dimulai dengan blog ini....

Blog From My Deepest Heart .. Kiut miut jer header dier... blogger dari Langkawi ni.... Masih tercari-cari cara penulisan yang boleh dijadikan sebagai imej kekal blog nyer.... Takper....nanti datang ler idea tu.. Teruskan berusaha.... Dari segi blog....dah cun dah.... untuk lebih elok dan user friendly.... lebih baik bahagian komen tu diubah kepada pop up window.... itu jer kot... nak komen pasal benda lain... aku tak berapa pandai lagi....he he he. Kawan-kawan....klik la SINI.

Blog yang kedua direview....


Khashamimi!! Time aku bukak blog ni...terasa nak makan aiskrim la pulak.... Pause kejap boleh...nak kejar motor yang jual aiskrim nih.... he he. Takdelah... tipu-tipu jer... Okeh... blog ni......... dah comel dah.... tapi banyak sangat widget.... hang komputer aku tadi sat... macam tu la jadinyer kalau banyak sangat widget..he he he. Kurangkan tau.... kalau boleh remove je la kan... untuk kesenanagn orang nak datang berkunjung ke blog kite...:) Pasal lagu pun same.... Elok di remove jer... :) Pasal ruangan komen... sama seperti rakan kita di atas... Buat pop up window... Setel sumer ni.. mungkin ramai yang datang berkunjung nanti.. Mungkin Ben Ashaari yang folo nanti..:D Kawan-kawan....sila singgah rakan kita ni di SINI...

Blog ketiga yang menjadi mangsa ialah...


Kechik Itu Comel!! Halamak..... comel ek kalau kecik... he he he. Gurau je ek..jangan marah.... Ni lagi satu... blog yang kire dah tip top dan sangat aktif nih... Sikit lagi nak masuk peringkat hyperaktif.....:D Aku bile tengok je URL die...aku dah agak dah....dah takde aper aku boleh komen dah.... Memang dah superb... So... No komen! Ha ha ha... Okeh....sape-sape yang nak terjah... klik SINI..

Bersambung esok pulak.... :)

P/S: Mengantuk nyer mata... Tersengguk-sengguk aku buat entri...

8 comments:

khashamimi said...

^_^ thanks yer atas nasihat dan tunjuk ajar tu..nanti blog bole diperbaiki lagi..thanks juga sebab sudi review =)

faisal said...

mmg comel pun..huhu

faisalapardi.com

NuSaNa NoSa 91 said...

review 3 blog terus.. hebat~ ^_^

nur ikhyar dee said...

ngantok g tido dulu,sok sambung lagi... :)

ardinihumaira said...

wahh ado review ;)

Woofer Storm said...

takpe bro.sabar3..tak lama lagi nak habis kan??ehe

nak terjah dorng ni..jommmmmm

Nabila Huda said...

wahhh tq2.. patut la ada orang follow..hehe

Nour Akmal said...

PW thanks tau review blog..mne ade superb pun..biase2 je lor..huhuhu..=p ape2 pun thanks ye..

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785