Wednesday, April 13, 2011

Rio


Sape dah tengok movie bertajuk Rio?? Aku dah tengok.... dan memang lawak habis.... :) Citer dier bes dan sesuai untuk semua golongan.... ada lawak untuk kanak-kanak...ada lawak dewasa.... Sungguh bijak pengarah citer ni menyusun jalan citer dier.... memang berkesan...


Citer ni mengisahkan seekor burung kakak tua yang dibesarkan di bandar... dan tak pandai terbang.. Kehidupan burung tu seperti manusia dah... sampai dia nak terbang pun die buat pengiraan seperti engineer nak reka kapal terbang! tetapi ada satu peristiwa yang akan mengubah segala-galanya......

Nak tau lagi.....tengok la citer tu... Memang bes la... Aku bagi two thumbs up!!

P/S: Nak tips-tips nak berjaya dalam exam....klik SINI.

6 comments:

Firdaus Kasim said...

aq x minat tgk citer2 kartun mcm nie.. mungkin aq dah dewasa kot.. haha!

Entri paling hot :
6 ciri blog yang bagus"

Pembawa_Wacana said...

Firdaus: Erk... dewasa tak semestinyer tak tengok katun... sedangkan orang dewasa jer yang pandai buat katun...kan? :)

CIK TOM said...

tengok cam best je cite ni...setuju ngan PW...cite kartun bukan hanya utk budak2 je...byk kelebihan tgk cite katun...cam cik tom sendiri pun suke tgk ;)

NuReLLe said...

filem kartun mmg best...mcm cte ranggo..cite Up..xkesah lah dewasa ke x...kan..kan..kan..:PP

arep_lockermonth said...

i heart cartoon!!kene tgk nih!~

Isteri Yang Comel said...

best ker pW, katud 3d nie memang menjadi idaman hati