Tuesday, April 26, 2011

Bila Sahabat Mereview Blog #2

Sepuluh blog yang hebat dah disenaraikan sebelum ni....kali ini sepuluh lagi bakal menyusul. Nampaknya segmen aku ni berjalan dengan lancar dan boleh dikatakan berjaya jugak la.... Sampai motif dan tujuan tu.... Ermm....dah macam buat event dah kan. Buat benda tu biarlah sampai objektif nyer.... Kali ni aku berjaya menganjurkan segmen yang nampak biase-biase jer....tapi sebenarnya besar impak untuk blogger yang join tu..... Tak percaya? Aku rasa traffic korang hari ni agak meningkat kan? :)

Okeh.....ni la blogger yang mereview kawan-kawannya dengan rela hati...
  1. http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-dah-bermula.html
  2. http://kkpyacrita.blogspot.com/2011/04/saya-review-kamoo-kumpulan-9.html  
  3. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-akan-bermula.html 
  4. http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/04/mari-kenal-kenal.html  
  5. http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama_26.html 
  6. http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-kumpulan-5.html
  7. http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review.html 
  8. http://nananadya.blogspot.com/2011/04/review-kump-8-segmen-review-dalam.html 
  9. http://www.hafizzulanas.co.cc/2011/04/blogger-saling-mereview.html 
  10. http://mutiarahati88.blogspot.com/2011/04/review-kump-9.html 
Hah....ape lagi.....kasi terjah la! he he... Kepada yang belum mereview...cepat cepat...kawan-kawan korang sedang menunggu nie...:)


P/S: Jangan Lupa UNDI saya untuk Blogger of The Year dan Top LoL (Humor) yer....:) 

3 comments:

alongxp said...

nk bgtau kat sini boleh? sy da war review tu... http://kakicandid.com/blog/2011/04/26/jom-kite-maen-o-yeaahhh/

mcm ni lah said...

ade yg dah delete entry diorang,. tak sporting ler takleh nk terjak member2 lain

Nikisa Izas said...

Jom vote Asyik:)
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=250411112618302

Ping your blog