Thursday, April 14, 2011

Debat Orang Comel

Comel ker? Ke tak comel ek.... oh..... luper nak bagi salam.... Assalamualaikum dan salam sejahtera... Salam satu wilcha... he he he.. Ye la kan.... ramai dari kita sekarang lebih suka mulakan percakapan dengan HAI... HELO... HOI.... macam-macam la... Tapi rasa segan dan berat nak mulakan dengan Assalamualaikum... Sebenarnya tu bukan sekadar ucapan yeop... Tu doa yeop.... Doa untuk korang jugak...

Kalau nak dimelayukan...agak panjang la kan... Sejahtera ke atas kamu.... Awal-awal dah mintak doa kesejahteraan.... Pastu WAJIB dijawab pulak Waalaikumussalam.. Doa sejahtera balik kat pemberi salam... pergh... indahnya Islam bagi sape-sape yang menghayati..... Tak pasal-pasal dapat duit (Duit untuk akhirat la der..pahala)

Itu selingan jer..... panjang ler pulak.... aku nak share video ni sebenarnya.... Sape penah tengok citer Kurbaan? Ni sedutan scene citer tu dalam kuliah.... dalam mesej dier... macam ni ler bagus... mesej yang jelas disampaikan kepada semua.....


Pasal 9-11 tu panjang lak citer nyer kan.... yang tu abaikan... tapi dapat tak mesej dier? Nak kene huraikan tak?

P/S: Hari ni Idea kembali banyak...ha ha ha ha

6 comments:

Eza Ridzwan said...

assalamualaikum wbt tuan umah..wat entri byk²...nak ilangkan nantok nie..miahahaha..

Isteri Yang Comel said...

alahai tak buleh fulak tengok youtube kat opis nie

efa said...

alahai kt opis tak leh bukak youtube cmno nak tgk video tu huhu sadis2 T__T

BRO_MONDAY said...

bro wacana : assalamualaikum bro ('',) adehhh~ sama lah ngan IYC dan miss efa kat atas tu ha...kat opis ai ni pun block video!!! insyaAllah balik umah nanti ai ber online tanpa sempadan...koh koh koh

mykhalis said...

waalaikumsalam.. panjang jugakk..nape yoeb tak eloberate je kat sini..che chiter che chiter..hehe

fyra said...

tak boleh bukak la pulak youtube nyoooo . tsk tsk tak .

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785