Saturday, April 23, 2011

Bloggers Yang Bakal Bersinar..

Segmen review masih lagi berlangsung....harap semua masih menunggu yer.....he he he. Review diteruskan dengan.......


Blog Dady-rahman. Blog yang banyak mengisahkan perihal dakwah dan islamiah.... Sangat mendalam dan boleh menenangkan jiwa jika membacenyer.... Basic meringankan blog sudah diikuti dengan jayanya.... Jika diteruskan, boleh bertambah maju lagi.... Ape lagi kawan-kawan...jom menenangkan diri ke SINI


Blog kedua yang bakal di review ialah blog Jejak-jejak Hitam Manis. Blog yang bercirikan islamiah juger....tapi ade lagu Justin Bieber.....Apa kaitan Justin Bieber dengan Islamiah? Haaa....nak tau kenelah terjah dulu.... Mane bes kalo dibagitau kat sini.....he he he. Blog ni pun ok..takde unsur-unsur memberatkan blog... Ok kawan-kawan....sile menerjah ke SINI


Blog ketiga ialah... Blog Superman!!! he he he. Tapi.......superman ke superwoman ek? Tuan empunyer tanah ni rase-rasenyer si perempuan...:) Ok....blog ni pun dah ok..... Ringan jugak la.....kalo nak lagi ringan....widget salji tu kalau tak kisah....ditiadakan je kot.... Nanti lagi ringan blog ni.....senang orang lain nak masuk. Ermm...pastu tambah la header yang menarik....menarik lagi ramai visitor ke blog.... Ermm.... pastu takde dah kot.... Yang lain cun....two thumbs up! Jom kita terjah SINI

Esok akan cuba disambung lagi segmen review ni..... harap-harap internet laju la sikit dari sekarang..... huh.

P/S: kaawn-kawan.....jangan lupa undi saya untuk menjadi wakil blogger Dun Serdang ni...:) Klik SINI

7 comments:

nabihancakap said...

review la saya!! hahah

Oopss..Cikgu Cinta said...

a'ah nak direview jugak ehehhehe~~~~~~~~~

::Mastura Zakaria:: said...

sempat kempen lagi tu..hahhaha..ok la, nak pi ngundi lah pagi ni..hehehhe

mujahid said...

as salam..
trima kasih br.. atas review nya.. hehe
smoga berjaya bro!.. hehe

Idah said...

dah wote bro...good luck

hitammanis said...

terima kasih penanda wacana.....ooppssss sori, PW jgn marah. hari ni baru nak up-date...huhuhu. thanks a lot...PW sudi review laman blog saya.....

kpd semua...jemputlah datang ye...:)

Revablogspotlive said...

terimaskasih PW!
terlambat say thanks..
sekarang baru ada mase..

tentang komen PW,,
ai akn pertimbangkan..ihi3..
tukar header,,mmg nak sangat..
kekangan masa membataskan..ecehh..
and pasal snow tu lak..dah lama dah ase nak buang jer,,cuma terasa sayang dan sayang..keh3,,sbbnya tmpt tinggal ai xde snow..jd,,ai kasi snow dlm blog..pepun thanks review and komen :)