Sunday, April 24, 2011

Blogger Yang Sangat Penting

Aku terjumpa satu page baru untuk blogger dalam facebook..... Aku rasa admin page ni Mak Dara kot. Ala....yang buat skrip drama dan filem tu..... Aku tertarik dengan title page tu sebenarnyer..... V.I.B.. Very Important Bloggers....


Fanpage ni baru sangat-sangat...baru ade 20 yang join.... dan aku antara yang mula-mula....ha ha ha...Bangga nih.... ops...ops...takleh bangga sesangat.. nanti timbul riak di dada kan... Keluar perkataan RIAK kat atas kulit dada gitu...he he he.
Kita dah ada Sahabat Blogger..... Kita juga ada Kelab Blogger.... macam-macam platform nak ping entry... Ni yang terbaru.... dan aku rasa sangat bagus kalau kita jadi antara yang terawal dalam group gini.... Rasenyer ramai yang tau kan kenapa? 

Ape lagi guys... Kita penuhkan group ni pulak.... bertambah la platform kita nak ping blog....mesti ramai blogger baru muncul di sini yang tidak ada di group lain kan? :)

10 comments:

azrijohan said...

banyak tmpat ping pon makin pening...


http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/justin-bieber-and-najwalatif.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Fewittttttttttt... tks sbb sudi pomot VIB.. terharu Mak.. =)

Kopi Panas said...

apa VIP ni? contest ke?

atiey azha said...

aha ! baruu nak mengjoinkan diri .

mcm ni lah said...

dah like dan tinggal kan jejak utk dijejaki

mcm ni lah said...

dah like dan tinggal kan jejak utk dijejaki

cacing said...

ha bro wacana tak join BTO (blogger tercinta official) ag.. sana pun ramai blogger.. just situ takleh ping entry.. just nak borank2 je... heheh... Malaysia Blogger University pun ada... haish.. macam2...

cik bAtu said...

ooyyeaahhh...dh join...thanx 4 da info..

aryl said...

ade yang baru lagi~ nice, dunia blogging semakin baik~

DiDa Licious said...

singgah sini..PW

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785