Saturday, April 16, 2011

Nabil dan Sepah...Terbaik..

Minggu ketiga Maharaja Lawak telah pun berlangsung semalam..... Dengan group WAI dan XN3 terkeluar... menunjukkan reputasi dulu tidak lagi dikira.... Tapi bagi aku...memang group WAI takde chemistry langsung... bercelaru persembahan depa...mungkin lebih baik kalau depa tak bergabung... XN3.... Mungkin sebab diorang tak sepopular group lain....

Tapi Nabil.....memang terbaik la dia punyer persembahan semalam.... lawak yang kreatif...dan menjadi. Aku paling suka part bunyi lalat tu.... Tak terfikir boleh buat lawak kat situ... Ha ha ha... Mesti Bro Ben pun terguling-guling tengok lawak Nabil semalam... Maklum ler.....fan Nabil tu....he he. Ni ha video nyer....


Bagi Sepah pulak....lawak yang lain sikit dari apa yang selalu depa buat sebelumnya... ada kelainan....memang bes dan tip top.... Aku rasa la kan....kalau ada produser nak buat cerita Bujang Lapok moden....memang sesuai kalau depa ni dijadikan watak utama.... Ni video dier...


Tapi aku ni fan JOZAN..... he he he... Lawak dier menjadik....lebih kurang dengan persembahan depa di Jozan Show.... Tapi tu yang ramai orang suka kan....sebab cara penyampaian depa yang bersahaja... Aku selit jugak video depa....Aahh...tak kire korang suke ke tak....ha ha ha.

8 comments:

cik bAtu said...

suka jozan jugak !!! hahahaha

nabil n sepah mmg terbek kalau atas pntas cm ni...tp lau dlm drama or muvie hampeh !!

iekasub said...

suka jozan, nabil, sepah! :D they are really awesome and talented!

thanks for sharing. kat rumah tak subscribe astro warna.haha

si gadis ungu said...

waa..cik ungu pun suka jozan.!dorang memang best kan..


http://sitishafur.blogspot.com/2011/04/korang-memang-gempak-laa.html

::fatihahanapi:: said...

fan jambu dtg jenguk..xpe dalam hati jozan masih ade..hehee :p

aza said...

minat jozan gak

salam ukhuwah dri aza...n follow belog ini...

ZarethAtiqa said...

suka jozan jugak ^^,

mamawana said...

Minat depa semua gakk...lawok terbaik

mungelily said...

2 dua best!!!
hahhaa....
teringat lawak sepah biler si syuib nyayi " bersabar abg bersabar abg.."
n seperti biasa jozan..tetap da best! =)