Tuesday, April 26, 2011

Bila Sahabat Mereview Blog...

Apa tu review blog? Adakah tempek header jer dah kire review? Haa.... review ni sebenarnya kerja sukarela.. Sukarela untuk mempertingkatkan mutu blog seseorang dan jugak senang untuk diri kite jugak nak singgah lagi ke blog tu.... Review ni adalah analisis blog... Kajian secara survey dari pandangan blogger lain terhadap blog kite... Dari situ...kita kene berfikiran positif dan cuba ambik nasihat yang berguna tadi untuk buat blog kita lebih user friendly.... Tu baru review.... Sekarang.....kita tengok rakan-rakan kita mereview blog kawan-kawan baru mereka....:)
  1. http://uptown-lady.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-dah-mula-jom.html
  2. http://www.munirahizzan.com/2011/04/segmen-pw-kumpulan-9.html
  3. http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/review-dalam-review.html
  4. http://qasehmansya.blogspot.com/2011/04/segmen-penanda-wacana-review-dalam.html
  5. http://www.blackrosehunter.com/2011/04/review-blog-kumpulan-3.html
  6. http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/blogger-saling-mereview.html
  7. http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/review-kumpulan-7-wacanaku-segmen.html
  8. http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/04/part-2review-dalam-review-bersama.html
  9. http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/04/masa-review-blog.html
  10. http://macamnilahkita.blogspot.com/2011/04/review-kumpulan-7-segmen-wacanaku.html
Baru sepuluh blogger yang sudi berkawan disenaraikan....he he he. Kepada yang tak join.... ape lagi...terjah la blog mereka.... Dari blog mereka....ada 3 atau 4 blog lagi boleh diterjah..... Terjah kesemuanya.... Yeeehaa! Kepada yang belum buat lagi....cepat-cepat.... kawan korang dah buat untuk korang...takkan nak biarkan mereka buat sorang-sorang kan.... kata nak berkawan.....:)

P/S: Jangan Lupa UNDI saya untuk Blogger of The Year dan Top LoL (Humor) yer....:) 

7 comments:

mcm ni lah said...

aku yg no 10

mOoN said...

wah..ada ramai yg x buat lagi tu... :)

Sis Aieda said...

group 8 sume da settle :)
gud job..

Sis Aieda said...

aieda berada di kedudukan 6...
huahuahua..

gadis melayu said...
This comment has been removed by the author.
Budak Botak said...

he3, terjah semuanya...

Entry terbaru Kempen Derma Coli - Kempen Paling Pelik Budak Botak Pernah Jumpa... (",)

blackrosehunter said...

aku kt tengah2..no5..jemput singgah ke rumah..hehehe