Monday, April 11, 2011

Tiga Blog Yang Hebat...

Wah wah.... entri ini seperti ingin memuji dan mengembangkan hidung seseorang... he he he. Sebenarnya ini entri untuk mereview blog... sambungan dari yang sudah... Siapa rasa sepatutnya dia telah di review... godek-godek la entri aku... entri review tak semestinyer bertajuk review....he he he.. Blog yang akan di review ialah...


Misamane's Prerogative !! Wow...gempak tu name blog ni... Ada aura dah tu...he he. Aku cube la mencari mane-mane yang aku boleh tolong tingkatkan lagi.... tapi macam dah ok dah sumernyer.... Mungkin sebelum ni ada lagu kan? Tapi dah di remove.....smart move..:) Kirenyer Lembaga Penapisan Wacanaku telah meluluskan blog ni...ha ha ha. Takde lah.... gurau je tu... blog ni sempoi jer... memang bes.... Rugi la sape-sape yang tak singgah ke blog ni lagi..hi hi hi. Wacanakuians!! :D Sila terjah blog ini di SINI!!!

Blog kedua ialah......


It's Truely Me!!! Wah wah... sumer title omputeh nih...memang kebetulan dalam satu entri..hak hak. Cik Moon ni memang aku dah lame singgah.... antara blog yang dah lame aku jumpa dan bace... Dan pengikut setia Bro Ben..ha ha ha. Nak komen ape ek.... aku ni kirenyer junior dier nih... segan lak nak komen blog yang dah kemas nih... Dan dengan kecewanya....aku mengumumkan blog ni tak dapat aku nak komen..ha ha ha ha. Ape lagi!! Wacanakuians!!! Terjah sama ini blog.... SINI!!

Blog ketiga ialah...(Mintak-mintak dapat komen pasni..hehe)


Golden Rose In White Cave!! Tengok!! Sume omputeh jer....ha ha. Macam tau-tau je kan aku nak satukan depa nih... aku ikut flow jer...  Dan...... blog ni pun same.... dah bagus dah... huhuhuhu. Entri yang ni sumer tak dapat komen.. he he. Haaa....satu je nak pertingkatkan keringanan blog ni... Kalau di limitkan entri dalam satu page....aku rasa lagi ringan blog tu... Macam blog aku...aku buat 5 entri per page. Maknenyer... Kalau pegi dekat link... akan keluar 5 entri jer...kalau nak yang lain..pegi ke older post.. Haa...gitu ler... Tu je la kot... Sape yang nak menyelongkar Bunga ros emas dalam gua putih ni...klik SINI!!

Waaahhh..... nampaknya blogger semakin memahami akan erti ringankan blog dan senangkan pembaca.. Semua ni adalah contoh-contoh yang sesuai kepada blogger baru... Ingat.... blog bukan kite jer bace.. ramai yang akan baca... Apa yang kita letak... akan memberi kesan kepada orang lain dan jugak kita sendiri.... Lain la kalau awal-awal dah letak syarat orang tertentu je boleh bukak blog kita tu. Yang tu.... aku tak nak kacau..:)

P/S: Lapar...lepas pegi tandas...:)

14 comments:

Isteri Yang Comel said...

TERJAH SEKATRANG

♥ Mrs.Eady ♥ said...

terus terjah! :D

mcm ni lah said...

blogwalking

Golden Rose said...

thanks....akan cuba membaiki yg kurang

tikah said...

bile agak2nyer blog sye pnyer turn ek..hehe..
jom bce nie..

http://myilgi.blogspot.com/2011/04/hari-kiamat-21-may-2011.html

Scha Aryana said...

ok terjahh!

Salam sayang,
Scha Aryana

wanie misa amane said...

Hihi. Terima kasih untuk komen itu. Kembang idung jap :B

The Lady & Mr Vampire said...

macam da gaya inche ben tulis entry.. hehe..

Sunah Mohammad said...

ingatkan blog saya..ahahahahha~

mOoN said...

hahaha...en.ben punya segmen memang jarang lepas...:p

nyway,, trimas pw... :malu

Rozali said...

Assalamualaikum PW

yg tak sedapnya P/S:.....
he he

Wassalam

ardinihumaira said...

wahhh.. nak berkenalan dengan mereka la jum terjah :)

Amirah Adnan said...

terjah2 jom..bile blog sy pulak?muahaha

Nisa' Pasir Gudang said...

bestnye blog depa kena review