Wednesday, April 27, 2011

Cinta Tiga Segi - Dua Lelaki Berebut Seorang Gadis

Dua lelaki ni saling berebut nak dapatkan seorang gadis idaman yang masih solo.... nak tau kisahnya? Ermm... sebelum tu...kita review dulu mereka ni..he he he.....


Blog pertama ialah Blog Teratak Chinta. Cantik sungguh pemandangan gambar header dier tu... Kalau mat salleh tu....dah lama nak berjemur kan... Kita? Kita mesti nak duduk bawah pondok nyer... dah boring kene panas-panas ni...he he he. Okeh... blog ni dah ok....komen pun senang.... ringan.... Errm... Mr. Bean tu tak payah kot. Kene yang bukak blog ni nanti memang anti Mr. Bean...terus tekan pangkah....tak ke nayer... Satu lagi pasal bloglist... memang takde ker...atau tengah proses membuat bloglist baru? Kalau takde...ade-adekan la yer... Baru nampak nak berkawan....:) Sape nak terjah...tinggalkan jejak....klik SINI


Blog kedua yang direview..... Blog Solomolo. Blog jejaka idaman nih..... masih solo....kot. Blog ni kan.... tak perlu kata apa-apa... senyum....tak perlu kata apa-apa... Cantik luar.....cantik dalam... cantik dengar sini... eh..eh.. ter rap la pulak...Sebab aku nampak iras-iras Joe Flizzow kot! Blog dier dah sempoi dah.. memang dah tak perlu dikomen... Cool dan menarik. Keep it up bro! Cuma header jela... nampak kosong sangat belah warne hitam tu.... Pssst...Si gadis sedang menunggu di pantai tu kat atas.....ha ha.. Sape yang tinggalkan jejak...klik SINI.


Blog ketiga ialah Dim Benihana. Pada mulenyer....aku tengok URL tu ingatkan blog pasal pulau ke aper....  Tapi rupe-rupenyer blog ni bersifat universal jugak.... Sumer ader.... antara topik terbaru...kaitan nyamuk dan nyenyak..... Nyanyuk takde.....Haa.? Tak tau nyanyuk? He he....tunggu la next entri kalau ade permintaan... Blog ni pun dah sempoi....kemas je.... Header pun boleh tahan semat nyer.... Tuannya....macam sorang staf kat UPM... tah-tah dier...ha ha ha. Blog ni memang dah mantap...siap ade blog khusus untuk bloglist tu... Okeh...ramai dah tak sabar nak tinggalkan jejak tu.....ok..ok...di SINI.

P/S: Jangan Lupa UNDI saya untuk Blogger of The Year dan Top LoL (Humor) yer....:) 

9 comments:

solo molo said...

tQ sudi review...
yang pasal header tue memang nak tukar tp ngah cari idea...

Arif Azmi said...

HAHA.. ingatkan ada cerita td.. ^^,

Newest Post, Aku bercakap dengan Barack Obama dan Mark Zuckerberg!

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe..
tajuk bukan men lagi..^^

to'wan said...

sedikit penghargaan untuk tuan blog...

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/sedikit-tanda-penghargaanku-untuk.html

EimaruSi|ence™ said...

senyum tak perlu kata apa-apa..
hahaha.tadi g kat blog kak pinky momma.hahaha. segmen abg ben tuh.. PW pulak jawab ape ek...

Dim Benihana said...

Thank ..
Jasamu dkenang..

nick_riena said...

tq sudi review & bagi komen pasal blog i...
erm, yang psl bloglist tue bukan nye tak nak wat...tapi tak tahu camne je...leh ajar tak??hehe

Fatma Diyana MB. said...

tajuk memang suspens. ingatkan cerita jiwang apa tadi :D

BRO_MONDAY said...

bro wacana : terbaik !!! blog review sangat penting secara x lansum dapat promote blog kawan²..ai laik dis...('',) jap ai nak undi yu!!!

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785