Thursday, April 21, 2011

Segmen "Sketsa Kahwin Si Ujang" By Pembawa Wacana

Ha ha ha...... aku dah mula tumbuh tanduk macam gambar haritu dah....tak tau? Klik la SINI. Baru ler paham... Aku nak mengajak blogger buat satu sketsa ringkas..... contohnyer.... macam di SINI. Tapi yang aku tu agak panjang....sebab idea tu datang dengan sendiri..... Aku berkhayal dalam menulis entri....hehehe. Okeh...sekarang aku bukak segmen je la kan senang....sape yang dah buat yang related pun boleh je letak link... huhu. Caranya senang....

  1. Buat entri bertajuk "Sketsa Kahwin Si Ujang By Pembawa Wacana".
  2. letak header Wacanaku (Copy je dari header kat atas) dan linkkan ke entri ni
  3. Buat sketsa sekreatif yang boleh pasal...Tak kisah la... romantik ker... lawak ker.... just nak share..
  4. Dah siap....bagi URL entri tu di komen sini...
  5. Pemenang? Takde....sumenyer akan diletak dalam entri seterusnya malam ni.
  6. Tarikh tutup.....Tengah malam ni jugak... he hehe

9 comments:

The Lady & Mr Vampire said...

erk? macam muncet tu punya, haha.. kelakr! tapi tak kreatip nak wat. hee. kang nanti melalut entah ke mana. hee

mOoN said...

nak join...but malam sikit ea... ;)

Syuhadah Razali said...

nak join la..p kreatif xkreatif belakang cerita..pedajalkan mereka..haha

d_tieah said...

Pendek nye masa.. Huhuhu..

Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/sketsa-kahwin-si-ujang-by-pembawa.html

join..hahaha seronok join sgmen

cik pulau said...

ok done!!! hehee

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/segmen-sketsa-kahwin-si-ujang-by.html

nur amalina athman said...

idea kering..nie jerr yg mmpu..haha

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/sketsa-kahwin-si-ujang-by-pembawa.html

gadis melayu said...

salam.. atia nk cuba join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/sketsa-kahwin-si-ujang-by-pembawa.html

Along Usop said...

http://alongusop.blogspot.com/2011/04/sketsaloka-kahwin-si-ujang-untuk.html


hamekk!!!

along recycle SELOKA bagi ujang... wekk!!

takde sape boleh cedok2 dah!!! lalalala

Ping your blog