Saturday, April 16, 2011

Ko kan...Macam Siput!!!!

Hari ni memang sangat la slow internet kat umah aku.... Aku nak buat entri review pun tak boleh sebab kelembapan yang sangat la lembap umpama siput yang lembap yang tersangat la lembap.... Nak upload satu gambar pun tak lepas wei.... Bapak teruk dia punyer lembap..

Memang aku geram giler sekarang... Tapi tak boleh la geram macam ni kan.... Marah tu sebenarnya salah satu amalan syaitan... Jadi nak tak nak kita kene bendung sifat amarah tu.... memang sah-sah la traffic aku jatuh hari ni... Nak buat entri pun susah.... nak berblogwalking apatah lagi.... nak buat keje memang sah tak dapat....nak download satu journal pun makan masa sejam untuk 1Mb....agak-agak la kan....

Habis terbantut keje aku hari ni.... gara-gara internet slow... Aku kadang-kadang pelik jugak.... teknologi di Malaysia ni ada orang kata dah hebat dah.... Yess....kalo banding dengan negara mundur... Cuba dibandingkan dengan negara setaraf....sebenarnya kita terkebelakang bab-bab internet nih.... Kenapa jadi macam tu ek... 

Tapi dunia maya sekarang makin maju....dari Edge.... 3G...sekarang 4G.... dah makin hebat.... tapi slow tetap jugak slow..... hadoi....

4 comments:

kay yea said...

em..saborr jer lahh..hehe

simanis said...

sini pon selooooo nak mati sejak semlam....aduihhhhh tensi!!!

Woofer Storm said...

bro guna apa ea??sy guna p1..kdg2 ok gak,bila habis limit tu yang mcm siput..heheee

Syuxer said...

kita adalah pengguna yang telah diberukband secara tidak formal..2 minggu lepas,dia begitu efisien cekap macam streamyx performance..tpi sekarang ia cam hilang ingatan..emm cam ada agenda tersembunyi je ni..T.T