Monday, April 11, 2011

Samalah!! Aku dan Ben Ashaari!!

Wah......wah.......wah!!!.......... Jangan kate korang terkejut.... aku pun terkejut... Mane yang samenyer?? 

DIA badan tuff macam The Rock... AKU badan biase je macam Shah Rukh Khan..(Nak jugak..he he)

DIA macho macam Rosyam Nor....AKU biase jer macam Jackie Chan... 

DIA glamer macam JOZAN.... AKU biase jer macam Johan atau Zizan... he he

Habis....ape yang same!!! Mengikut cakap Vampire ni.... aku dah hampir same dengan Bro Ben... Tengok nih... 

Tuuuu Diaaaaaaa....

Waaahhhhh... Jauh api dari panggang...eh silap..... jauh panggang dari api.... bukan setakat api... spark pun tarak... ha ha ha. Tapi sebagai entri gempak dan bergurau selepas solat maghrib.... aku buat la entri ni..he he. Komen ni aku amik dari entri INI..

Hidung aku kembang kempis je masa bace komen tu.... hahaha... Tapi aku tau kenaper...sebab aku belajar dari Bro Ben kot... Sifu secara jauh....kira PJJ la ni.. Pembelajaran Jarak jauh.. Mungkin ada la tempias atau percikan peluh bro Ben terkena keyboard aku...menyebabkan jari aku tergelincir nak taip...jadi la sama.. :D

Yang mana tengah tunggu direview....sabor yer.... dalam proses.... kalau aku buat entri review je semua dalam satu hari...tak bes la pulak kan... Sekarang aku nak melayan perasaan perasan jap..ha ha ha. Bro! Jangan marah ek... Vampire yang sama kan... aku tak tau...lalalala~

14 comments:

Nisa' Pasir Gudang said...

ha ah... macam sama laaa .. :)

Ujang9897 said...

wow..best2..., gila la..=)

dh fofular jgn lupa kawe

Izamir Ridzwan said...

sama... nnt fofular tolong kami yg kt bawah ni

nelly said...

teruskan !
=)

nazirulhazwan~ said...

uwah, hahaha gile la kembar abg ben!!nak sign,hehe

Nour Akmal said...

wahhh...tergugat la abg ben..huhuhu...=p

HAJAR hasan said...

wah! makin otai dah ni~ ceh! keep it up. ;)

HAJAR hasan said...

wah! makin otai dah ni~ ceh! keep it up. ;)

Sunah Mohammad said...

hamboiiii...bahagia betul~

syuwai said...

haha.. mintak aotugraf2x..ngeee~

waN Mohd Salim said...

sesame makan nasi kan abe ... smua kene usaha la hehe

Halen said...

salam terjah dr blog mr ben dan salam kenalan. plz welcome to visit my blog.. :)

ardinihumaira said...

cayalah :)

The Lady & Mr Vampire said...

hha.. baru perasan .. thnkz coz gtw.. inche ben pn da ckp kat entry dia yg inche wacana one of fav belog yg dia suka..

haha.. inche vampire x silap la kan? haha..