Thursday, April 14, 2011

Ruangan Iklan Untuk Disewa Dibuka Kembali..

Sebenarnya bukan takde idea.... aku takde mood nak buat entri hari nih... badan penat kot... hurmm.. tapi untuk mengisi masa lapang aku tadi... aku berusaha membuat ruangan iklan kembali di blog aku. Lama jugak la aku menggodek dalam internet nih... Tambahan pulak, internet hari ni slow bangat...

Carik punyer la carik.... gali punyer la gali....akhirnya jumpa la tutorial nak buat iklan macam ni....


Sesape yang berminat nak letak iklan di ruangan ini.... sila la kontek aku melalui emel.... asey007@gmail.com. Bayaran aku nak letak RM5 sebulan untuk satu ruangan.... Kira harga standard je la kan... :)

Aku nak carik yang nak letak dekat header dan di bawah lak.... Oleh kerana mood nak buat entri macam hilang sikit hari ni..... Maka ini la keje aku..... nak mereview pun kene tunggu esok kot...he he he... Sabor yer....

P/S: Sape tau link blog yang ada ajar cara nak buat banner iklan 720 x 90 di bawah ?

2 comments:

faisal said...

wah...leh tak kongsi mcm mana nak buat iklan mcm ni..

faisalapardi.com

arep_lockermonth said...

wah!!