Monday, April 11, 2011

Heliza Helmi share barang baeeek punyer di Twitter...

Siapa tak kenal Heliza Helmi kan.... Ke ade yang tak kenal dia? Maknanya anda tak alert untuk gosip-gosip...ha ha ha. (Gelak jahat) Kali ni.....di blog Wacanaku ini...ada satu gosip yang sangat hangat dan dah nak terbako dah.... Pasal Heliza Helmi dan Twitter...Jeng.....jeng..jeng....


Ni tak tau betul ke tak.....sebab aku takde twitter..... tapi nak kongsi jugak... har har har... Gosip ni bukan nak mengaibkan sape-sape....ni gosip baik nih.... ade ker gosip baik... he he.

Gosip ni pasal Heliza Helmi share sesuatu di Twitter nyer yang telah mengejutkan aku nih.... Nak tau ape? Tengok video nih....


Tengok.... Kan dah kate gosip baik...he he he.

13 comments:

arep_lockermonth said...

pernah dgr nih!!abg arep ade~

Isteri Yang Comel said...

gosip baim punyer

Isteri Yang Comel said...

*baik

ardinihumaira said...

hehe trbaek :)

Rozali said...

Assalamualaikum PW

saya jauh ketinggalan
tak kenal...he he
bulat nyer mata dia

Wassalam

azwandengkil said...

Comel budak Heliza ni. Kalau aku ngorat agak2 leh dapat tak? Hehehe

Ujang9897 said...

lor...

Puteri Salju said...

huhu

Axie04 said...

saba je la kan...
huhu

najwa's said...

hehe yup! gosip paling baik....... :p

mcm ni lah said...

hahahhahaa wacana pun dah terjangkit ngan aku gak terjebak terminat kat heliza helmi,. btw mata heliza cantik, pandai bab2 agama dan sentiasa mencari ilmu2 agama,. boleh sangat jd bini aku,. hehehhee

cik pulau said...

ehmm.. memang terbaek...^^,

AdiSuda said...

heliza tak brpny ag kn..heee