Sunday, April 24, 2011

Bloggers Comel

Review bersambung lagi..... kali ni tiga lagi blog yang bertuah akan dikomen kaw-kaw oleh aku... ha ha ha. Siap la korang....he he he


Blog pertama yang akan direview ialah blog Travelog Seorang Gadis. Blog ini comel jer.....lembut je warne dier..... Kalau jiwa yang tengah panas....atau badan tengah panas sebab duk tempat panas.... boleh sejuk nih..he he. Ok cik Puan Besau [nama dier dalam blog] nak komen nih....banyaaaak...muahahahaa. Nak komen untuk pertingkatkan mutu blog...bukan nak kutuk tau.... rilek...rilek....

Mula-mula....ruangan komen tu kan... buat pop up window...senang sikit bagi pengguna internet slow macam aku ni nak komen... Yang kedua...pasal lagu... baik ditiadakan je kot... nak bagi pembaca tu universal sikit...bukan nyer hanya untuk peminat lagu tu jer... Macam aku nak bace blog cik Puan Besau.....kene entri tu panjang....lagu tu di repeat-repeat jer....lama-lama rase tak selesa jugak...:) Pastu satu lagi....kalau ade member yang pandai buat header..boleh la tambah header... jangan marah yer Puan Besau....tak nak ikut pun takper... ni pendapat aku jer...he he he. Sila la terjah dier di SINI


Tersilap panjang la pulak komen blog tu...he he he... Blog kedua pulak.. Blog Ayesha Ramlee.Blog ni cantik dan warnanya menampakkan kejelasan tulisan.... sangat bagus.... Cuma benda yang sama aku nak komen... pasal ruangan komen...lebih elok di buat pop up window... Ok...banner contest.... banyak dah outdated.... buang la banner tu...he he he. Yang lain....sempoi dan mantap... haaa.... si Ayesha ni ade buat contest... jom terjah dan join contest dier di SINI


Blog ketiga di review.....Blog Bila Jari Mula Menaip.. Tengok header dier...cool je kan... nampak muslimah dan baik jer....he he he. Lagi-lagi pempuan kecik kat bawah "Menaip" tu.... Comel jer.... :) Blog ni pun dah cantik... tapi tu la...ketiga-tiga ni aku bagi komen yang same nampaknyer...pasal ruangan komen... Bukan aper...nak senangkan pembaca tinggalkan jejak kekal di komen tu.... Ermm.... satu lagi pasal tulisan.... lagi comel kalau tulisan tu dibuat satu kaler jer.... senang orang nak bace.... takde lah nak tukar-tukar kaler jugak si mata pembaca.....he he he. Jangan marah yer... Sekadar memberi pendapat....Sila la terjah dier di SINI

P/S: Undian Untuk Blogger of the Year dan Top LoL (Humor) Masih berjalan. Klik je di link tu untuk mengundi...:) Pleassssse

14 comments:

Scha Aryana said...

review la scha pulak.. ekeke

Pembawa_Wacana said...

@Scha Aryana: nanti dah bias review ni... aku bukak segmen review lagi... mase tu scha masuk la ek...:)

A y e s h a Ramlee said...

jap2, nak tarik nafas dulu.............................. mcm nak tercabut nyawa, mekasih ye... hehehehe... indah hujung minggu ku, ayesha baru lagi.. tak berapa nk faham pasal comment box 2.. mari tunjuk ajar...

Budak Botak said...

he3, Bdk Botak terjah semua...

Entry terbaru Pendrive Berbentuk Sperma - 10 USB Pendrive Menarik... (",)

Anis anak wong said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
jgn kene kan saye pulak ea bang...
takuuuttttt..agagaga

Rozali said...

Assalamualaikum PW

comel blog
tentu comel tuannya

Wassalam

nana riduwan said...

PW..
mekaseh sudi singgah belog putih nana..

ehem2..xnk review nan jgk ke??

hik.. :)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah~ termiss join nie... :)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah~ termiss join nie... :)

waN Mohd Salim said...

jeeles erk .. ps takde d review ..
http://www.penulissenja.com/2011/04/vlogger-penulis-senja-aku-hannya.html

jom tengok v logger ps

Aidanatasya said...

Ziarah kembali..
Review blog sy jgk boleh :)

cham's said...

bila nak preview & review blogs kita plak? asyik 'gadis' jerk?!? hehehe

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu...thanks yew PW coz sudi review blog sye...
sye terima cadangan PW..
tngk la kat blog sye..adew perubahan cikit..huuh...
thanks again PW..^^

♥ norlida ♥ said...

review my blog plak =)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785