Wednesday, April 27, 2011

Bila Sahabat Mereview Blog #3

Aku terfikir la kan.....ada berapa puluh ribu blog yang ada sekarang..... Dalam puluh-puluh ribu blog tu..... ada berapa pulak yang aktif..... mungkin belas-belas ribu kan.... dari belas-belas ribu tu...... berapa pulak yang super aktif..... Mungkin ribu-riban.... Dari yang super aktif nih.... Berapa pulak yang dah kita berkawan.... Cuba la bayangkan kalau semua ni dapat dijadikan kawan...... Pergh! Ibarat kata....kalau pegi mane-mane pun sumer orang kenal lah kan...ha ha ha. Bukan glemer yang dituju....tapi rapatnya hubungan silaturrahim antara blogger.... Berkawan biar beribu....bermusuh jangan sekali..:) Ni lagi kawan-kawan kita yang join segmen review dalam review haritu.... Sape lagi tak buat..... Kawan korang sedang menunggu tu...
  1. http://kakicandid.com/blog/2011/04/26/jom-kite-maen-o-yeaahhh/
  2. http://xtawula.blogspot.com/2011/04/review-dalam-review-kumpulan-2.html
  3. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review.html 
  4. http://kamoo-cpahniza.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama_26.html  
  5. http://hajarhasan.blogspot.com/2011/04/review-uptown-lady-no-answer-tulisan.html 
  6. http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-susulan-review-sambil-berkenalan.html
  7. http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-group-6.html 
  8. http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama_26.html
  9. http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/04/review-dirimureview-diriku.html 
  10. http://miowmanja.blogspot.com/2011/04/jom-review-blog.html 
  11. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/04/jom-review-blog-dieorg.html 
  12. http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-review-4.html 
P/S: Jangan Lupa UNDI saya untuk Blogger of The Year dan Top LoL (Humor) yer....:) 

1 comment:

alongxp said...

fuiyyo...blog aku 1st tuuuu... tul bro...aku da makin sronok da ni blogging,rs cam da makin byk kawan da nih...
klu ikut ati aku nk je jumpe sume yg sll singgah blog aku nih...

Ping your blog