Thursday, April 21, 2011

Mereka Berkata....

Selesai sudah segmen dialog aku nih.... macam-macam dialog mereka nih....menarik semuanya....tapi yang paling tak sangkanya..... Bro Ben pun join! Ha ha ha.... Terkezut la der.... Tapi Bro Ben tak hantar link....saje nak bagi can kat korang menang la tu.... Dia masuk suka-suka jer... Dialog bro bes...memang suspek la....eh.....respek la bro.... lagi-lagi kalo dikaitkan si Ujang dengan kentut....memang ngam! Sesape tak bace lagi......ni LINK NYER.

Aku dah bace sumer.... yang salah faham pun ader..... tengok yang INI...dan INI (Dah la lewat...hahahaha)  He he he.....tapi aku respek jugak...sebab dia join segmen aku walaupun jauh menyimpang! :D Kredit istimewa untuk blogger ni...

Keputusannya....semua kretip! Cayalah...... tapi aku pilih yang aku suka la ek.... Semuanya suka...yang terpilih ni yang paling suka... Pemenang pertama....akan aku letakkan linknyer di bloglist khas...:)

1. http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembaca.html
2. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
3. http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
Dan geng-geng pendialog yang hebat-hebat....

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/segmen-blogger-bersama-pembawa-wacana.html
http://uptown-lady.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://misskonnichiwa.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://www.munirahizzan.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://cmashiema.blogspot.com/2011/04/segmen-segmen-dialog-blogger-bersama.html
http://aimanraziff.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://beloganakmuda.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html
http://belogcikarda.blogspot.com/2011/04/segmen-dialog-blogger-bersama-pembawa.html

11 comments:

mas saari said...

hah!! pemenang pertama ke?
hehehee...tidak ku sangka!


terima kasih 1000x PW sudi pilih Mas..

Dekcik said...

wah tahniah pade pemenang..

entry terbaru singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kerana-cinta-kau-murtad-eh.html

mynameismy said...

ah menci xdpt top 3! grrr

Arif Azmi said...

Fuh! Dapat jugak number 3! ^^,.. At least dapat gak.. HAHA

Thanks PW!

::Mastura Zakaria:: said...

heheh..nak pi terjah semua blog...

mOoN said...

ngee~
congrats pada top 3... :)

Zue Cancer said...

thanks yer wacana :) terharu sgt2...sob..sob..sob....kene mula dari bawah balik. sy ikut aw3ak senyap2..huhu..semalm nak join segmen dialog tak sempat...nnti sy follow awak malam ni office sekat sekarang.. :(

Belog MTT said...

tade no pom jadi la janji ade gak dalam list.. Hehe :p

cik pulau said...

waahhh..top 3..
pheewwittt..
lalala~
thanks PW.. tak sangka.. hehe

... said...

as salam..
haha~ usop punya canggih jugak!
haha

XD

asmaqhusna said...

tahniah...tahniah kepada pemenang.
tapi yang menyimpang tu nmpak gaya ttp dpt award kan...award istimewa...hahaaa