Thursday, April 28, 2011

Nak Beli Bangku Kosong

Aku nak beli bangku kosong la..... bangku yang kosong jer.....tak nak yang berisi atau ade span lebih.... nak yang kosong jer.... sebab ada orang bagi cadangan kat aku ni...ade satu bangku ni......orang kata kosong.... aku pun tak tau la kan..... Aku mintak gambar....die bagi la gambar kat aku... gambar ni...


Haaa..... he he he......betul la kot bangku kosong.... ni sebenarnya untuk sape-sape yang nak join bloglist dier.... so aku join la.... sebab blog dier bes.... Sape yang nak join jugak....klik la di BANGKU KOSONG

2 comments:

not irene said...

terjah dari bangku kosong
jemput ke blog saya juga

memyselfandnotirene

Reen Rostarizam said...

dari bangku kosong :) baca entri terbaru dan follow kamu ^^