Tuesday, April 12, 2011

Career Expo UPM 2011

Jom kawan-kawan yang masih mencari pekerjaan..... dan yang nak tukar tempat kerja.... sila-sila la datang ke UPM pada Khamis dan Jumaat ni.... Bawak resume terus..... pakai semat-semat.... potong rambut yang panjang (Lelaki) dan pakai baju yang sopan dan sesuai untuk di interview terus....


Blogger nak buat reunion pun boleh nih..... jom-jom... kita buat reunion sambil mencari kerja!! Sesape yang datang tu.... roger-roger la yer.... Ujang ade kot.... he he he. Aku pun mungkin ade di sini... Mungkin brother Eqbal zack pun mungkin ader... Ni career expo untuk semua...bukan untuk warga UPM sahaje...

Jom!!!! Moh ler kiter berjumpa sambil bersedia untuk di interview....huhu. Bagi yang tak nak cari kerja lagi.... datang la sekadar nak tengok macam mane career expo ni... apa yang korang boleh prepare untuk korang nanti....:)

P/S: Nak carik keje part time... sapa yang nak aku jadi cikgu tuisyen depa... bagitau yer..:)

1 comment:

whitelover said...

wah..jmpa blogger menarik jgk..xyah gi jauh2..dlm upm jek :)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785